Hyundai Ioniq 6: Οι τιμές και οι εκδόσεις του στην Ελλάδα

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό sedan της Hyundai ξεκινάει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, σε δύο εκδόσεις μπαταρίας, πισωκίνητες ή τετρακίνητες προτάσεις και ισχύ έως 325 ίππους.

  • -
  • -

To Hyundai Ioniq 6 διευρύνει την γκάμα της εταιρείας σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αποτελεί τη νεότερη προσθήκη. Σε πρώτο επίπεδο, εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, η οποία είναι άκρως αεροδυναμική και προσφέρει σαφώς καλύτερη αυτονομία, συγκριτικά με SUV προτάσεις. Επίσης, η sedan αρχιτεκτονική του αμαξώματος προσφέρει χαμηλό κέντρο βάρους και σωστή οδική συμπεριφορά. Στο εσωτερικό του Ioniq 6 η τεχνολογία κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως και οι εκπληκτικοί χώροι για τους επιβάτες που επιτρέπει στους πίσω να κάτσουν ακόμη και… σταυροπόδι! Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κορεάτικης εταιρείας, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα.

Οι εκδόσεις του Hyundai Ioniq 6 στην Ελλάδα

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νέο Hyundai Ioniq 6, έχουν πολλές επιλογές σε κινητήρες, ισχύ και μπαταρία. Στην βάση της γκάμας βρίσκεται η έκδοση με την μπαταρία των 53 kWh, έναν ηλεκτροκινητήρα που κινεί τους πίσω τροχούς και ισχύ στους 151 ίππους. Ψηλότερα, συναντάμε μια μπαταρία των 77 kWh, που παρέχει αυτονομία έως και 614 χιλιόμετρα, ενώ συνδυάζεται με έναν ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα των 230 ίππων ο οποίος κινεί και πάλι τους πίσω τροχούς. Όσοι ζητούν την καλύτερη δυνατή πρόσφυση, μπορούν να στραφούν στο Ioniq 6 με την μπαταρία των 77 kWh, αλλά δύο κινητήρες, που εξασφαλίζουν τετρακίνηση και μέγιστη ισχύ στους 325 ίππους.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Hyundai Ioniq 6

Οι τιμές του Hyundai Ioniq 6 στην Ελλάδα

Ο τιμοκατάλογος του Hyundai Ioniq 6 ξεκινάει από τις 49.490 € για την πισωκίνητη έκδοση των 151 ίππων και την μπαταρία των 53 kWh, στο επίπεδο εξοπλισμού Premium. Με την μπαταρία των 77 kWh και τους 230 ίππους στοιχίζει 54.990 € (Premium), ενώ το κορυφαίο, τετρακίνητο Ioniq 6 των 325 ίππων στοιχίζει 58.490 € (Premium). Επιπλέον, υπάρχει και η έκδοση εξοπλισμού Distinctive, που ξεκινάει από τις 60.290 € για το πισωκίνητο των 230 ίππων (77kWh μπαταρία) και ανεβαίνει στις 63.790 € για το τετρακίνητο των 325 ίππων. Στις παραπάνω τιμές δεν εφαρμόζεται το επιπλέον όφελος της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ύψους 8.000 €.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις, τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του νέου Hyundai Ioniq 6.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...