Υβριδικό οικογενειακό SUV με κορυφαία τετρακίνηση και 509 lt χώρο αποσκευών – Ποιο είναι;

Με μοτέρ βενζίνης 150 ίππων, ήπια υβριδική τεχνολογία, όνομα βαρύ στην off-road κοινότητα και χώρους για όλη την οικογένεια.

  • -
  • -

Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου οικογενειακού SUV είναι απλή. Δεν επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες, χιόνια, λασπωμένα χωράφια και αγροτικές διαδρομές. Πλέον είναι εντυπωσιακά βελτιωμένο στην άσφαλτο, και πιο άνετο από ποτέ. Ασφαλές όσα λίγα, προηγμένο τεχνολογικά και με απαράμιλλη αξιοπιστία. Αυτά φτάνουν για να σας πείσουν; Αν όχι, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ως προϊόν μιας μάρκας με τεράστια ιστορία στις off-road κατασκευές, χρησιμοποιεί μία από τις καλύτερες τεχνολογίες τετρακίνησης. Η συμμετρική τετρακίνηση AWD και η σχεδόν τέλεια αναλογία ανάμεσα στους δύο άξονες (51%-49%), το κάνουν ασυναγώνιστο σε εκτός δρόμου περιπέτειες με την οικογένεια. Χάρη στο σύστημα X-Mode διπλής λειτουργίας (Snow/Dirt και Deep snow/ Mud), το Hill Descent Control και τα λοιπά ηλεκτρονικά βοηθήματα ανταποκρίνεται σε κάθε καιρική και οδική συνθήκη με την ίδια επιτυχία, ακόμη κι αν δεν έχεις το κατάλληλο ελαστικό.

Κάτω από το καπό φέρει έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 150 PS και 194 Nm ροπή. Ουσιαστικά, το σύστημα είναι mild hybrid με το ηλεκτρικό μοτέρ 13,5 kW να βρίσκεται τοποθετημένο στο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου CVT και να βοηθά το μοτέρ στις χαμηλές στροφές.

Από πλευράς χώρων σίγουρα ικανοποιεί, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 509 lt, ενώ στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν με περίσσια άνεση 5 επιβάτες. Επίσης, η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων εκτοξεύει την πρακτικότητα.

Δείτε ακόμη: 5 μεταχειρισμένα SUV με υγραέριο έως 12.000 €

Για όσους δεν έχουν καταλάβει, αναφερόμαστε στο Subaru Forester e-Boxer, το ιαπωνικό SUV που συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο, ικανό και ευρύχωρο οικογενειακό. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του μοντέλου μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

forester

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...