Υβριδικό AWD οικογενειακό SUV με 184 ίππους και κατανάλωση 7,2 lt/100 km – Ποιο είναι;

Το συγκεκριμένο SUV χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα βενζινοκινητήρα κύκλου Άτκινσον και αυτόματο κιβώτιο μονής σχέσης.

  • -
  • -

Η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του συγκεκριμένου μοντέλου προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, προσφέροντας εδώ και καιρό πλέον μόνο πλήρως υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Το αυτοκίνητο που θα δείτε παρακάτω αν και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην αγορά, φέρει όνομα βαρύ το οποίο υποστηρίζει με ένα ενδιαφέρον πακέτο.

Ένα μεσαίο SUV εξοπλισμένο με την τεχνολογία e:HEV για μέγιστη απόδοση και βέλτιστη οικονομία καυσίμου. Η εν λόγω τεχνολογία κάνει χρήση της υβριδικής τεχνολογίας i-MMD, συνδυάζοντας δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα βενζινοκινητήρα κύκλου Άτκινσον και αυτόματο κιβώτιο μονής σχέσης. Το αποτέλεσμα είναι 184 ίπποι οι οποίοι περνούν στην άσφαλτο μέσω ενός συστήματος τετρακίνησης, έτσι ώστε να μην περιορίζονται και οι εκτός δρόμου ικανότητες. Και όλα αυτά με μέση κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 7,2 lt/100km.

Από πλευράς ανέσεων φυσικά να πούμε πως πρόκειται για ένα ιδανικό οικογενειακό μοντέλο με χώρο αποσκευών 497 lt και πληθώρα τεχνολογιών όπως το λογισμικό δεύτερης γενιάς του Honda Connect που προσφέρει αναβαθμισμένη λειτουργία και πλήρη ενσωμάτωση smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Τέλος στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing.

Δείτε ακόμη: Το νέο Honda ZR-V ήρθε Ελλάδα – Αυτές είναι οι τιμές του

Για όσους δεν το έπιασαν ακόμα αναφερόμαστε στο Honda CR-V e:HEV, το οποίο προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε μία και μόνο έκδοση, την 2.0 Hybrid CVT AWD Executive. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

crv

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...