Video-Δοκιμή Ford Mustang Mach-E RWD ER: Ξέχνα το άγχος της αυτονομίας

Ισχυρό, ευχάριστο οδηγικά και με αυτονομία που σε κάνει να ξεχάσεις πως είναι ηλεκτρικό. Αυτός είναι ο θρύλος της Mustang στην ηλεκτρική εποχή.

  • -
  • -

Με όνομα που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες και κληρονομιά πολύ βαριά για ένα κοινό αυτοκίνητο, η Ford Mustang Mach-E είχε δύσκολο έργο. Η αναβίωση ενός θρύλου τέτοιου βεληνεκούς στην ηλεκτρική εποχή μοιάζει αδιανόητη, ειδικά όταν μιλάμε για ένα SUV μοντέλο πλέον. Κι όμως, ακόμη και στην πιο απλή της μορφή, με τον ένα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και την μεγάλη μπαταρία, όχι μόνο καταφέρνει να προσφέρει συγκινήσεις, αλλά εξαλείψει και ένα τεράστιο πρόβλημα που συναντάμε στην συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών.

Με σχεδόν 300 ίππους και 610 km αυτονομία

Αυτά τα δύο νούμερα μαζί με τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα όλων των μοντέλων της Ford, αρκούν για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό οδηγό ηλεκτρικού που έχει οδηγικές ανησυχίες. Με ονομαστική χωρητικότητα 98 kWh, ξεχνάς να της φορτίσεις, ενώ οι 294 ίπποι στον πίσω άξονα φροντίζουν να δημιουργούν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του οδηγού με κάθε πάτημα του γκαζιού.

Κι ακόμη κι αν αδειάσει η μπαταρία χάρη στη δυνατότητα ταχυφόρτισης έως και 150 kW μπορεί να αναπληρώσει μέσα σε μόλις 10 λεπτά 119 km αυτονομίας. Δείτε τη video-δοκιμή μας στην κορυφή του άρθρου για να μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη Mustang Mach-E RWD ER!

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή της Ford Mustang Mach-E RWD