H ακριβότερη Porsche Cayenne που πωλείται στην Ελλάδα – Έχει 739 ίππους

Έφθασαν και στη χώρα μας οι εκδόσεις S E-Hybrid και Turbo E-Hybrid του ανανεωμένου premium SUV της Porsche, της Cayenne.

  • -
  • -

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το λανσάρισμα -και στη χώρα μας- της ανανεωμένης τρίτης γενιάς της Porsche Cayenne και πλέον, στους τιμοκαταλόγους της εταιρείας, φιγουράρουν και οι κορυφαίες υβριδικές εκδόσεις.

Η ισχυρότερη όλων των εποχών

Η ισχυρότερη Cayenne όλων των εποχών, διατίθεται τόσο στο κλασσικό αμάξωμα της όσο και σε coupe, και κρύβει κάτω από το μπρουτάλ περιτύλιγμα της ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 176 ίππων και φυσικά έναν αναβαθμισμένο twin turbo V8 κινητήρα 4,0 lt, απόδοσης 599 ίππων.

Συνδυαστικά, το σύστημα προσφέρει 739 ίππους με 950 Nm ροπής, επιταχύνοντας από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 3,7’’, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 295 km/h.

Μάλιστα, σε σχέση με το παρελθόν, η νέα Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, προσφέρει και μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία, με μικρότερους χρόνους φόρτισης. Συγκεκριμένα, η μπαταρία των 25,9 kWh δίνει τη δυνατότητα στο πολυτελές SUV να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 82 km, με τον 11άρι on board φορτιστή να υπόσχεται γρήγορη επαναφόρτιση, σε λιγότερο από δυόμιση ώρες.

Cayenne S E-Hybrid

Οι νέες εκδόσεις κινητήρα αφορούν τις S E-Hybrid των 519 ίππων και τις Turbo E-Hybrid των 739 ίππων που προαναφέραμε. Για την κίνηση τώρα της Cayenne S E-Hybrid φροντίζει ένας 3λιτρος V6 turbo κινητήρας βενζίνης απόδοσης 354 ίππων με 500 Nm, ενώ ένα ηλεκτρομοτέρ 177 ίππων με 460 Nm και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 25,9 kWh, συνεργάζονται με το θερμικό σύνολο.

Δείτε ακόμα: Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, η ισχυρότερη όλων των εποχών

Η τιμή εκκίνησης των εκδόσεων S E-Hybrid ανέρχεται στα 130.880 € για την Cayenne και στα 135.720 € για τη Cayenne Coupe. Σε ότι αφορά την απόλυτη Cayenne, η Turbo E-Hybrid Coupe τιμάται στα 200.300 € και η Turbo E-Hybrid Coupe GT Pack, εκκινεί από τα 231.800 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...