Hyundai i20 Facelift vs Skoda Fabia: Δείτε τι ψηφίσατε

Σκληρό ντέρμπι με οριακό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η εξέλιξη της ψηφοφορίας ανάμεσα στα δύο δημοφιλή supermini.

  • -
  • -

Άκρως ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καθώς η διαφορά ανάμεσα στον νικητή και τον χαμένο είναι πραγματικά μικρή, δείχνοντας ότι Hyundai i20 και Skoda Fabia έχουν πολλούς οπαδούς στο ευρύ κοινό.

Τα supermini είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες της αγοράς, καθώς συγκεντρώνει πραγματικά μεγάλο ποσοστό των αγοραστών. Τα μοντέλα ανάμεσα στα οποία σας ζητήσαμε να διαλέξετε το αγαπημένο σας, είναι από τα πιο γνωστά και θεωρούνται παραδοσιακοί παίκτες.

Μπορεί η Skoda Fabia να έχει πιο πολλά χρόνια στην αγορά, όμως η Hyundai έχει καταφέρει να δημιουργήσει ρεύμα γύρω από το i20, με την τοποθέτηση του αυτοκινήτου στην αγορά. Πολύ κοντά είναι και η τιμή τους, ειδικά στις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις, εκείνες με τους κινητήρες 1,0 λίτρου. Η απόδοση αυτών των συνόλων είναι 100 ίπποι για το Hyundai i20 (19.390 €) και 110 ίπποι για το Skoda Fabia (19.500 €).

Οριακός νικητής

Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πλήρως όλα τα παραπάνω, με τα ποσοστά να είναι 53% για το Hyundai i20 και 47% για το Skoda Fabia. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ανατραπεί εύκολα.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Τα νούμερα ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, αυτά ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...