Νέο MG HS: Το δυναμικό οικογενειακό SUV

Όταν ο ολοκληρωμένος οικογενειακός χαρακτήρας συνδυαστεί με τις κορυφαίες τεχνολογίες, την άρτια οδική συμπεριφορά και την προσιτή πολυτέλεια, τότε το αποτέλεσμα είναι… το MG HS.

  • -
  • -

Κοιτάζοντας την πλήρη γκάμα της MG Motor στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον του οικογενειάρχη θα μαγνητιστεί από το πληθωρικό HS. Καλύπτοντας τις απαιτήσεις των χώρων, της τεχνολογίας, αλλά και τις ασφάλειας που οφείλει να προσφέρει ένα οικογενειακό SUV, ξεχωρίζει αμέσως και εντυπωσιάζει με την πολυσυλλεκτική γκάμα του. Με κορυφαίο εξοπλισμό, ισχυρό turbo κινητήρα 162 ίππων, ασυναγώνιστη εργοστασιακή εγγύηση 7 χρόνων ή 150.000 km, αλλά και δυναμική οδική συμπεριφορά που υπογραμμίζει το ολοκληρωμένο προφίλ του, είναι προφανές ότι ανταμείβει τον ιδιοκτήτη του με κάθε χιλιόμετρο που διανύει, χάρη στον ασυναγώνιστο δείκτη value for money που το χαρακτηρίζει.

Οικογενειακοί στόχοι

Ως ένα μεσαίο SUV που σέβεται τον εαυτό του, το MG HS εντυπωσιάζει με τους χώρους του. Το μεταξόνιο των 2,72 μέτρων εξασφαλίζει εκπληκτική άνεση για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες, με τους πίσω να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μετακίνησης. Χάρη στη ρυθμιζόμενη πλάτη της δεύτερης σειράς, αλλά και την ψηλή καμπίνα, η ευρυχωρία είναι εγγυημένη. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλοί χώροι αποθήκευσης φορητών συσκευών και αντικειμένων, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές οικογένειες. Ωστόσο, το MG HS παραμένει πιστό στο δόγμα της «προσιτής πολυτέλειας» που πρεσβεύει η μάρκα και εντυπωσιάζει με την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το εσωτερικό απαρτίζεται από ποιοτικά υλικά, η συναρμογή τους έχει εκτελεστεί με συνέπεια και ο σχεδιασμός, συνδυάζει ιδανικά το ψηφιακό υπόβαθρο με την εργονομία. Στη μεγάλη οθόνη αφής 10,1" φιλοξενείται το σύγχρονο σύστημα infotainment που δίνει πρόσβαση σε διάφορα συστήματα του οχήματος, ενώ υποστηρίζει τις πιο εξελιγμένες μορφές συνδεσιμότητας, δηλαδή Apple CarPlay και Android Auto, προβάλλοντας τις ενδείξεις από το smartphone, στην οθόνη του αυτοκινήτου. Πλαισιώνεται επίσης και από έναν όμορφο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3" με εντυπωσιακά γραφικά!

Έτοιμοι για αποδράσεις με 162 ίππους

Ένα οικογενειακό SUV όπως το MG HS πρέπει να είναι πάντα έτοιμο για νέες περιπέτειες. Ο αποδοτικός τετρακύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας των 1.500 κυβικών με 162 ίππους και 250 Nm ροπή, συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με ένα εξελιγμένο αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και χαρίζει αξιοσημείωτες επιδόσεις, με συγκρατημένη κατανάλωση καυσίμου. Ο ισχυρός βενζινοκινητήρας προσφέρει κορυφαία ενεργητική ασφάλεια, δίνοντας την απαραίτητη σιγουριά στον οδηγό για άμεσες προσπεράσεις, ακόμη και με πλήρες φορτίο. Έτσι ολοκληρώνεται ο εκδρομικός χαρακτήρας, καθώς ένα ευρύχωρο SUV πολύ συχνά ταξιδεύει φορτωμένο με επιβάτες και αποσκευές και θα πρέπει να έχει επαρκές απόθεμα ισχύος.

Συμπληρωματικά στον αποδοτικό κινητήρα, η οδική συμπεριφορά του MG HS επίσης αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος, αφού ξεχωρίζει για τα δυναμικά χαρακτηριστικά της και την κορυφαία άνεση. Η εξελιγμένη ανάρτηση με ανεξάρτητη δομή σε κάθε τροχό και σύστημα πολλαπλών συνδέσμων πίσω, εγγυάται τον άριστο έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος σε ένα επαρχιακό δίκτυο με στροφές και απρόβλεπτους κινδύνους. Τα δυνατά φρένα, μαζί με το ακριβές τιμόνι δίνει στον οδηγό τον έλεγχο που ζητά για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αν χρειαστεί, ενώ στον αυτοκινητόδρομο, η ποιότητα κύλισης ανταποκρίνεται στην πολυτελή αίσθηση που αποκομίζουν οι επιβάτες στο εσωτερικό. Γρήγορο, ήσυχο και πάντα ασφαλές, το MG HS επαναπροσδιορίζει τον τρόπο ταξιδιού και εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Κορυφαία ασφάλεια για όλους

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός οικογενειακού SUV, είναι η ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες του. Το αυτοκίνητο που μεταφέρει τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα πρέπει να έχει ένα στιβαρό αμάξωμα, συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και εξελιγμένο εξοπλισμό παθητικής ασφάλειας, τομείς που το MG HS διαπρέπει. Απόδειξη, η ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων που έλαβε στα crash tests του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού ασφαλείας, Euro NCAP. Η ομπρέλα ασφαλείας MG Pilot είναι μια πλήρης σουίτα 14 ηλεκτρονικών συστημάτων που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία. Λειτουργούν συμπληρωματικά και βοηθούν τον οδηγό να αποφύγει τον κίνδυνο, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες ατυχήματος.

Σε αυτή περιλαμβάνεται το Adaptive Cruise Control, το σύστημα αυτόματης λειτουργίας της μεγάλης σκάλας φώτων για άριστη ορατότητα το βράδυ, το αυτόματο φρενάρισμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας μαζί με το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας, την προειδοποίηση για ύπαρξη αυτοκινήτου στην «τυφλή» γωνία των καθρεπτών, το σύστημα επιτήρησης κάθετης κυκλοφορίας κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν και πολλά ακόμη, όπως περιμετρική κάμερα 360 μοιρών ώστε ο οδηγός να έχει… μάτια παντού, γύρω από το όχημα. Ο εξελιγμένος χαρακτήρας του MG HS εξαργυρώνεται πλήρως στον τομέα της ασφάλειας, ένα νευραλγικό κομμάτι για το οικογενειακό αυτοκίνητο που θα επιλέξει κάποιος και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση προκειμένου να προστατεύσει όλους τους επιβάτες.

Άριστος δείκτης value for money

Το MG HS είναι ένα οικογενειακό SUV που αξίζει πολλά, όμως… στοιχίζει λίγα. Με την αρχική τιμή του να διαμορφώνεται στις 27.900 €, χαρακτηρίζεται για τον αποδοτικό κινητήρα, τον πληρέστατο εξοπλισμό και την κορυφαία ασφάλεια, φτιάχνοντας ένα ασυναγώνιστο πακέτο. Οι χώροι, μαζί με την εξελιγμένη ανάρτηση και την άριστη ποιότητα κύλισης θυμίζουν ακριβότερα αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ ο εξοπλισμός από τη βασική έκδοση, εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! Συγκεκριμένα, συνοδεύεται από ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3", οθόνη αφής 10,1" με Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου, τη σουίτα συστημάτων MG Pilot, καθίσματα με οικολογικές δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πολλά ακόμη. Παράλληλα, η εγγύηση 7 χρόνων ή 150.000 χιλιομέτρων αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της MG στο προϊόν της, προσφέροντας ξεγνοιασιά για τον ιδιοκτήτη, αλλά και ένα πολύ δυνατό χαρτί που ενισχύει σημαντικά την μεταπωλητική αξία του οχήματος, υποδεικνύοντας κορυφαία αξιοπιστία!

Ανακαλύψτε το οικογενειακό SUV MG HS και αποκτήστε το δικό σας, άμεσα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...