Τοξοβόλος «κάρφωσε» βέλος σε Tesla Cybertruck μπροστά στον Elon Musk! [video]

Η Tesla λέει ότι το ατσάλινο αμάξωμα του Tesla Cybertruck είναι ανθεκτικό ακόμη και σε πυροβολισμούς, οπότε γνωστός Αμερικάνος podcaster το χτύπησε με… κυνηγετικό τόξο.

  • -
  • -

Μια συνέντευξη που έδωσε ο Elon Musk στον Joe Rogan, κατέληξε με τον τελευταίο να… σημαδεύει ένα Tesla Cybertruck με… κυνηγετικό τόξο και τελικά, να απελευθερώνει το βέλος προς το αμερικάνικο pick-up. Όχι, ο γνωστός podcaster δεν εκνευρίστηκε με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και CEO της γνωστής μάρκας, απλώς θέλησε να ελέγξει από πρώτο χέρι αν το αμάξωμα από ανοξείδωτο ατσάλι που τόσο έχει διαφημιστεί, έχει την αντοχή που υποστηρίζει ο δημιουργός του. Τι συνέβη τελικά;

Είναι… αλεξίσφαιρο το Tesla Cybertruck;

Ο Elon Musk είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι το Tesla Cybertruck θα είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά σε επιθέσεις από όπλα. Το αμάξωμα θεωρητικά είναι αλεξίσφαιρο, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα τζάμια, καθώς όπως είπε ο ίδιος, αν τα κρύσταλλα ήταν αλεξίσφαιρα δεν θα μπορούσαν να ανοίγουν. Προαιρετικά η Tesla προσφέρει αλεξίσφαιρα τζάμια όπως και υψηλότερη θωράκιση, όμως αυτό γίνεται με επιπλέον κόστος. Η ανθεκτικότητα του αυτοκινήτου όμως, πολλές φορές προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Δείτε ακόμη: Πόσο... ζυγίζει το σχεδόν αλεξίσφαιρο Tesla Cybertruck;

Αυτό έγινε και με τον Joe Rogan. Στη συνέντευξή του με τον Elon Musk, αποφάσισαν να ρίξουν στο «περίεργο» ηλεκτρικό pick-up με κυνηγετικό τόξο, αφού έβαλε στοίχημα 1 δολάριο με τον CEO της Tesla ότι θα καταφέρει να το τρυπήσει. Το βέλος των 35 γραμμαρίων έπεσε πάνω στο μοντέλο της Tesla με 330 km/h, όμως… τίποτα δεν συνέβη, παρά μόνο ένα ασήμαντο βαθούλωμα. Ο Elon Musk παρακολουθούσε πολύ ψύχραιμος τη διαδικασία καπνίζοντας πούρο και οριακά αδιαφορώντας. Ήταν τόσο σίγουρος, που του επέτρεψε να ρίξει πάνω στο Tesla Cybertruck με το οποίο είχε πάει στη συνέντευξη!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...