Νέο κατάστημα Mazda – Πού βρίσκεται;

Ένα ακόμη κατάστημα, το 8ο συνολικά, άνοιξε η Mazda στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

  • -
  • -

Ήταν Ιούνιος του 2019, όταν η θρυλική ιαπωνική μάρκα επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα έπειτα από πολυετή απουσία, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη. Από τότε, η Mazda έχει καταγράψει μια πετυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης. Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.100 αυτοκίνητα στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

mazda

Μέχρι σήμερα, αριθμούσε 7 σημεία πώλησης σε όλη της Ελλάδα με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και 2 στην Αττική. Πλέον, έρχεται να προστεθεί η έναρξη του νέου καταστήματος της Mazda στο Μαρούσι.

Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι για να εξυπηρετήσει την περιοχή των Βορείων Προαστίων. Όλη η γκάμα αυτοκινήτων από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, σας περιμένουν στη Λ. Κηφισίας 30 για να τα οδηγήσετε.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mazda CX-30 Skyactiv X 186 PS 6AT: Οδηγούμε πρώτοι στην Ελλάδα το ΜΥ2024

mazda

Με την έλευση του νέου καταστήματος στη Λ. Κηφισίας 30, η Mazda στην Ελλάδα διαθέτει 8 σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της. 

Κλείστε τώρα το οδηγικό σας ραντεβού με ένα αυτοκίνητο Mazda  στη Λ. Κηφισίας 30, Μαρούσι και απολαύστε την μοναδική Jinba Ittai οδηγική εμπειρία όπως μόνο η  Mazda ξέρει και προσφέρει. Δείτε εδώ τις τιμές όλων των μοντέλων Mazda

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...