Η Bugatti μπήκε στο ποδόσφαιρο – Δείτε το νέο παπούτσι και την τιμή του

Ένα εκπληκτικό ποδοσφαιρικό παπούτσι, το οποίο ονομάζεται X Crazyfast και θα φορούν δύο κορυφαίοι παίκτες, ετοίμασε η Bugatti σε συνεργασία με την Adidas.

  • -
  • -

H Bugatti, εκτός από αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα, δημιουργεί κι άλλα υλικά, από τραπέζια για μπιλιάρδο έως ρολόγια χειρός. Το τελευταίο αντικείμενο είναι ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι. Ονομάζεται Adidas X Crazyfast Bugatti και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη φημισμένη αθλητική εταιρεία.

bugatti

Το παπούτσι θα παραχθεί σε μόλις 99 κομμάτια και είναι σχεδιασμένα για να βοηθά τους αθλητές στην ταχύτητα και το ιδανικό χτύπημα της μπάλας. Σχεδιάστηκε με βάση τη φιλοσοφία «Form Follows Performance» και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Το X Crazyfast διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία σόλας Speedframe της Adidas, αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες Aerocage και Aeropacity Speedskin για ιδανική στήριξη και σταθερότητα του ποδιού. Φέρει ένθετα από carbon - τα ίδια που υπάρχουν στη Chiron - και τα φινιρίσματα ενσωματώνουν την απόχρωση Bugatti Blue.

bugatti

Στο πλάι αναγράφονται οι φράσεις «Impossible is Nothing» και «Create the Incomparable», οι οποίες αναδεικνύουν τις αξίες των δύο φιρμών. Τα διαχρονικά διακριτικά του Ettore Bugatti επαναλαμβάνονται στο πίσω μέρος, με το ποδοσφαιρικό παπούτσι να είναι ένα από τα ελαφρύτερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Πώς θα αποκτήσεις το παπούτσι

Αν είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου και της Bugatti και επιθυμείς να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα ξεχωριστό παπούτσι, τότε πρέπει να λάβεις έγκαιρα μέρος στη δημοπρασία που θα διεξαχθεί μεταξύ 8-11 Νοεμβρίου από την πλατφόρμα Adidas Collect Web 3.

bugatti

Για να διασφαλιστεί ότι οι ενδιαφερόμενοι της Αdidas και της Bugatti παγκοσμίως έχουν ίσες ευκαιρίες να αποκτήσουν ένα από τα 99 ζευγάρια της συλλογής, τα παπούτσια θα δημοπρατηθούν και δεν θα πωληθούν απευθείας από τα ηλεκτρονικά καταστήματά τους.

Το X Crazyfast Bugatti θα παραδοθεί στους τυχερούς μέσα σε ένα ξεχωριστό κουτί που έχει εμπνευστεί από carbon fiber, το ελαφρύ και εξαιρετικά ισχυρό υλικό από το οποίο κατασκευάζονται κυρίως τα super sport αυτοκίνητα της μάρκας.

bugatti

Δείτε ακόμη: Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε με τη Bugatti Centodieci των 8 εκατ. €– Έγινε χαμός

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αν αναλογιστούμε ότι τα απλά X CRAZYFAST.1 FG κοστίζουν 260 €, τότε το συλλεκτικό παπούτσι δεν αποκλείεται να φθάσει 4ψήφια νούμερα.

bugatti

Τα παπούτσια πρόκειται να παρουσιαστούν επίσημα στο γήπεδο από τους Rafael Leao και Karim Benzema, σε κάποια από τα επόμενα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που θα συμμετάσχουν με τις ομάδες τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...