Υβριδικό C-SUV με κατανάλωση 4,8 lt/100km και τιμή κάτω από 30.000 € - Ποιο είναι;

Μόλις κατέφθασε η ολοκαίνουργια γενιά με 140 ίππους, μοντέρνα εμφάνιση και όνομα συνώνυμο της κορυφαίας αξιοπιστίας.

  • -
  • -

Ο υβριδισμός είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες για την μείωση του κόστους χρήσης και καυσίμων. Μάλιστα, με το «πάγωμα» των επιδοτήσεων για ηλεκτρικά, τα υβριδικά γνωρίζουν εκ νέου άνθηση όσον αφορά την ζήτηση τους. Έχοντας βοήθεια από τον ηλεκτροκινητήρα μέσα στην πόλη, τα πλήρως υβριδικά μοντέλα σημειώνουν σημαντικά μικρότερη κατανάλωση, ενώ δεν υπάρχει καμία υποχρέωση φόρτισης αφού το σύστημα συλλέγει ενέργεια κατά την επιβράδυνση και το φρενάρισμα, μετατρέποντάς τη σε ρεύμα.

Η άνεση βρίσκεται σε κορυφαίο βαθμό χάρη στο αυτόματο σύστημα μετάδοσης και η ησυχία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς εντός πόλης μεγάλο μέρος των διαδρομών εκτελούνται με τον αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα. Σε ό,τι αφορά το μοντέλο που αναφερόμαστε, το πακέτο γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό χάρη μιας και πρόκειται για την ολοκαίνουργια γενιά του που μόλις κατέφθασε στην χώρα μας και φέρει SUV αμάξωμα, σύγχρονη εμφάνιση, φήμη αξιοπιστίας χάρη στον κατασκευαστή του και μία ήδη άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία μέσω της πρώτης γενιάς που προηγήθηκε.

Αναφερόμαστε στο νέο Toyota C-HR, ένα SUV που βρισκόταν στην κορυφή των πωλήσεων για τα C-SUV και με την νέα του εκδοχή σκοπεύει να πείσει ακόμη περισσότερους Έλληνες αγοραστές για την πληρότητα του πακέτου του. Οι τιμές ξεκινούν από τις 29.300 € για τη βασική έκδοση C-ULT, από την οποία δεν λείπει απολύτως τίποτα σε επίπεδο ασφάλειας και έχει μια πολύ ικανοποιητική λίστα εξοπλισμού άνεσης.

c-hr

Tο υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αποδίδουν συνδυαστικά 140 ίππους, η κατανάλωση βάσει του ρεαλιστικού κύκλου μετρήσεων WLTP ορίζεται στα 4,8 lt/100 km και εκπέμπει μόλις 103 g/km, κάτι που το απαλλάσσει από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας και του επιτρέπει καθημερινή είσοδο στον δακτύλιο. Το αυτόματο κιβώτιο eCVT συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης προσδίδει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα, αλλά και οικονομία καυσίμου.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση των 29.300 €, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες αλλά και τον τιμοκατάλογο για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...