Το Mazda CX-60 PHEV με όφελος 2.000 € - Πώς θα το κερδίσεις;

Το plug-in hybrid SUV της Mazda με τους 327 ίππους και την τετρακίνηση προσφέρεται με το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης Eco Deal,με χαμηλό επιτόκιο και πολλά προνόμια!

  • -
  • -

Το CX-60 αποτελεί την πρόταση της Ιαπωνικής μάρκας για την κατηγορία των πολυτελών SUV. Πριν ένα χρόνο η Mazda παρουσίασε το πρώτο της Plug in Hybrid και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο δρόμου που είχε ποτέ κατασκευάσει, αποδίδοντας 327 ίππους. Από την πρώτη στιγμή οι Ευρωπαϊκές αγορές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το κορυφαίο SUV και μέσα σε 12 μήνες είχαν ήδη καταγραφεί 30.000 πωλήσεις.

cx60

Με την παρουσίαση του CX-60 PHEV, η Mazda κάνει ένα ακόμα βήμα για τη μείωση των εκπομπών του στόλου της, ακολουθώντας το στόχο της να επιτύχει την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050.

Πιστή στη δέσμευσή της Ιαπωνικής εταιρείας για να προσφέρει αυτοκίνητα που σέβονται το περιβάλλον, σήμερα η Mazda Autoone, ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος της μάρκας στην Ελλάδα, παρουσιάζει το πρόγραμμα Eco Deal.

Τι είναι το Eco Deal;

Το πρόγραμμα Eco Deal προσφέρει μία ευέλικτη λύση για την απόκτηση ενός Mazda CX-60 Plug in Hybrid με μία από τις παρακάτω προνομιακές επιλογές:

  • Προνομιακό επιτόκιο 3,9% ή
  • Αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2.000 € με ΦΠΑ  ή
  • Επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2.000 € με ΦΠΑ

cx60

Ειδικότερα για την κάθε επιλογή ισχύουν τα ακόλουθα:

Α) Προνομιακό επιτόκιο 3,9%

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:  

  • Ονομαστικό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/1975).
  • Προκαταβολή από 30%.
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης: έως 60 μήνες.
  • Μηνιαίες σταθερές δόσεις.
  • Διαθέσιμο για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δυνατότητα ενσωμάτωσης ασφάλειας δανείου ή δόσεων. 

Το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance και είναι επιδοτούμενο από την Mazda Autoone.

cx60

Β) Αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2.000 € με ΦΠΑ

Εναλλακτικά o νέος πελάτης Mazda μπορεί να επιλέξει την αναβάθμιση εξοπλισμού και να επωφεληθεί με το ποσό των 2.000 €.  Έτσι λοιπόν μπορεί αντί για την έκδοση Prime Line να επιλέξει την Exclusive Line χωρίς επιβάρυνση, ή αντί για την Exclusive Line να επιλέξει τη Homura ή αντί για την έκδοση Homura να επιλέξει την έκδοση Takumi. Το όφελος των 2.000 € διατηρείται ακόμα και όταν επιλέξει έκδοση με επιπλέον πακέτο / πακέτα εξοπλισμού όπως DRIV-P / Πακέτο υποβοήθησης του οδηγού, COM-P / πακέτο άνεσης, CON-P / πακέτο ευκολιών και ήχου ή PAN-P / πακέτο πανοραμικής ηλιοροφής.

cx60

Γ) Επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2.000 € με ΦΠΑ

Σαν τρίτη επιλογή μπορεί ο πελάτης να επωφεληθεί από την επιδότηση ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου με όφελος αξίας 2.000 € με ΦΠΑ.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mazda CX-60 PHEV: Το κλειδί της αρμονίας

Το πρόγραμμα Eco Deal ισχύει για παραγγελίες Mazda CX-60 PHEV μέχρι και 31/12/2023.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, το Mazda CX-60 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και συνοδεύεται με 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...