Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σαν τα εμβόλια του Covid-19 - Ποιος το είπε;

O δισέγγονος του Henry Ford, Bill Ford, δε φανταζόταν ποτέ ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη μερίδα κοινού, που θα συνέκρινε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με τα εμβόλια του Covid-19!

  • -
  • -

Σε συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών σε μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο, ο εκτελεστικός πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας, Bill Ford, αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα θέματα των ημερών αλλά κυρίως, έκανε ειδική αναφορά σε ένα ζήτημα που όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν περίμενε ποτέ ότι θα έφθανε η ώρα να το σχολιάσει.

«Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σαν τα εμβόλια του Covid-19. Υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές αλλά και φανατικοί πολέμιοι τους. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ένα τέτοιο θέμα θα πολιτικοποιούνταν τόσο πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Bill Ford, οι κάτοικοι σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, κυρίως στις πιο εύπορες, αντιμετωπίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ως την πιο ενδεδειγμένη λύση κινητικότητας για το αύριο της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και του περιβάλλοντος.

Αντίθετα στις πιο «λαϊκές» πολιτείες των ΗΠΑ, οι πολίτες αντιστέκονται σθεναρά στη διείσδυση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ τους «σπρώχνει» με το ζόρι στην απόκτηση τους, όπως έκανε εσχάτως και με τα εμβόλια για την πανδημία.

Δείτε ακόμα: Σαρώνει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Ελλάδα, με τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ευρώπη

Επίσης, ο Bill Ford, αναφέρθηκε και στη μεγάλη απεργία που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες στα εργοστάσια των Big 3 στις ΗΠΑ, καλώντας το συνδικάτο UAW των εργαζομένων να τερματίσει άμεσα τις κινητοποιήσεις του προτού καταστρέψει ολοσχερώς την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...