Φθινοπωρινές εκδρομές με το δικό σου SUV; Δες πόσο εύκολο είναι!

Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για διακοπές στη χώρα μας, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε! Αφού σας εξηγήσουμε το γιατί…

  • -
  • -

Οι περισσότεροι επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου για να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας και κατ’ επέκταση τις διακοπές τους. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, δεν είναι λίγοι όσοι… σκέφτονται εναλλακτικά. Ή πιο «έξυπνα» από τους υπόλοιπους εάν προτιμάτε.

Όσοι επιλέγουν τους φθινοπωρινούς μήνες για διακοπές ή σύντομες αποδράσεις από την πόλη, έχουν πετύχει διάνα! Οι περισσότεροι τουρίστες έχουν φύγει, ο συνωστισμός είναι άγνωστη λέξη, οι τιμές των καταλυμάτων σαφώς καλύτερες και το φαγητό πιο εκλεκτό και σαφώς…φθηνότερο.

Επιπλέον, ας μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλο μας. Ο καιρός έτσι όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, είναι ήπιος και με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που σημαίνει, ότι μπορείτε ακόμα και να πραγματοποιήσετε αποδράσεις σε παραθαλάσσια μέρη ή νησιά!

Είναι όμως και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψετε τις ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Πήλιο, Αράχοβα, Καλάβρυτα, ορεινή Κορινθία, Καρπενήσι, λίμνη Πλαστήρα, Ελάτη, Περτούλι, Ζαγοροχώρια, Μέτσοβο, είναι μερικά μόνο από τα ορεινά μέρη της χώρα μας που κάθε επισκέπτης θα αγαπήσει και θα απολαύσει τις ομορφιές τους!

Απόδραση με το SUV της αρεσκείας σας

Πριν ξεκινήσετε βέβαια για τον προορισμό της αρεσκείας σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως το αυτοκίνητο σας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Προκειμένου όμως να αποφύγετε κάθε άγχος ή χαμένο χρόνο ή… σπατάλη χρημάτων σε συνεργεία, που συνεπάγεται ένας ενδελεχής έλεγχος του αυτοκινήτου σας, υπάρχει και η έξυπνη λύση της FlexCar.

Η FlexCar αυτό που καταφέρνειείναι να αφαιρεί κάθε είδους έγνοια και άγχος από τους πελάτες της, ξεφεύγοντας από την αυστηρή λογική της μίσθωσης, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις σε όλους και απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Επιλέγοντας τo δικό σας SUV μέσα από τη μεγάλη γκάμα οχημάτων της FlexCar, το μόνο που θα σας απασχολεί πλέον είναι ο προορισμός που θα επιλέξετε για να απολαύσετε τις φθινοπωρινές σας διακοπές. Κι' όταν πλέον δε χρειάζεστε άλλο το αυτοκίνητο, το επιστρέφετε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα, τόσο απλά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...