Με όφελος έως 3.000 € το νέο Renault Clio

Το νέο Clio βρίσκεται στις ελληνικές εκθέσεις της Renault, με τους αγοραστές να μπορούν να το παραλάβουν άμεσα και με σημαντικό όφελος σε ορισμένες εκδόσεις.

  • -
  • -

Στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της Renault βρίσκεται ήδη το ανανεωμένο Clio, το οποίο προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των οδηγών. Το best seller των Γάλλων έχει πιο φρέσκια εμφάνιση που αναδεικνύει τον δυναμισμό του αμαξώματος, διαθέτει αναβαθμισμένη τεχνολογία και ψηφιακό πίνακα οργάνων σε όλες τις εκδόσεις του.

clio

Το μπροστινό μέρος του Clio είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, ενσωματώνοντας φαρδύτερη κυψελωτή γρίλια, LED φώτα ημέρας στις δύο άκρες, full-LED φωτιστικά σώματα και το λογότυπο Nouvel'R από σατινέ βουρτσισμένο αλουμίνιο. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας.

Βιώσιμα υλικά στην καμπίνα

Η καμπίνα επιβατών είναι πιο φιλόξενη και άνετη, με τα καθίσματα της έκδοσης Techno, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό να έχουν επενδυθεί με ένα εξελιγμένο βιώσιμο και οικολογικό ύφασμα το οποίο αποτελείται από 60% ίνες TENCEL.

clio

Από το Clio απουσιάζει εντελώς το δέρμα, ενώ σε όλες τις εκδόσεις περιλαμβάνονται ψηφιακός πίνακας οργάνων, με οθόνη 7 ή 10 ιντσών και κεντρική οθόνη 10 ιντσών. Το σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link, σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις MULTI-SENSE και τα 20 διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), εξασφαλίζουν μια εξαιρετικά διαισθητική εμπειρία σε ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για να ζεις μαζί του.

Επιλογές βενζίνης, diesel, LPG και υβριδικά

Το supermini είναι διαθέσιμο στην πλήρως υβριδική έκδοση E-Tech, αλλά και με σύνολα βενζίνης, diesel, αλλά και διπλού καυσίμου (LPG). Ας τους δούμε αναλυτικότερα:

E-Tech full hybrid 145

Η Renault ξεκίνησε να τοποθετεί στα μοντέλα της τον κινητήρα τεχνολογίας E-Tech full hybrid  – συμπεριλαμβανομένου και του Clio – από το 2020. Η full hybrid τεχνολογία E-Tech περιλαμβάνει περισσότερες από 150 πατέντες, καθώς και τεχνογνωσία που έχει συγκεντρώσει η Renault από τις πίστες της Formula 1 – ειδικά στον τομέα της ανάκτησης και αναγέννησης ενέργειας. Η σειριακή-παράλληλη αρχιτεκτονική του, συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν κινητήρα 36 kW και μια γεννήτρια εκκίνησης υψηλής τάσης 18 KW), με έναν 4κύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσεως 69 kW (94 hp) 1,6 λίτρου, με ένα έξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη πολλαπλών λειτουργιών (multi-mode) και μία μπαταρία 1,2 kWh.

Το αυτοκίνητο ξεκινά πάντα με τον ηλεκτροκινητήρα και μπορεί να κινηθεί με αυτόν, έως και για το 80% του χρόνου στις πόλεις – μειώνοντας την κατανάλωση έως και 40% σε σύγκριση με έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα.

clio

1.0 TCe 100 LPG  

Το νέο Clio διατίθεται επίσης και με τον 3κύλινδρο turbo κινητήρα TCe 100 LPG, που καίει βενζίνη και LPG, ενώ το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι τοποθετημένο στη γραμμή παραγωγής . Αυτό το σύστημα διπλού καυσίμου βελτιώνει την απόδοση, ενώ μειώνει την κατανάλωση και περιορίζει τις εκπομπές του CO2 (8% λιγότερο CO2 από έναν αντίστοιχο κινητήρα βενζίνης). Με τα δύο ρεζερβουάρ γεμάτα, το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει περισσότερα από 1.000 km συνολικά.

clio

1.5 Blue dCi 100

Ο diesel κινητήρας των 100 ίππων και των 260 Nm ροπής, είναι ιδανικός για σκληρή χρήση και για εταιρικούς στόλους, ενώ συνδυάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων. Το νέο Clio Blue dCi είναι ιδιαίτερα αποδοτικό σε αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

1.0 TCe 90

Φυσικά, δεν λείπει ο 1.000άρης βενζίνης με τους 90 ίππους, με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,8 λτ./100 χλμ.

Η τιμή του νέου Clio στην Ελλάδα

Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 20.570 € για την έκδοση βενζίνης, από 21.870 € για το LPG και από 23.970 € για το diesel.  Το πλήρως υβριδικό E-Tech ξεκινά από 28.670 €.

Δείτε ακόμη: Το νέο Renault Megane E-Tech Electric ήρθε Ελλάδα – Τιμή

clio

Το ανανεωμένο Renault Clio είναι ετοιμοπαράδοτο και με δέσμευση τιμής. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το αποκτήσουν από 158 € το μήνα και, με όφελος που φτάνει τα 3.000 ευρώ. Το μοντέλο πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις και τιμές του Renault Clio.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...