Το νέο Renault Megane E-Tech Electric ήρθε Ελλάδα – Τιμή

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο οικογενειακό της γαλλικής μάρκας έφτασε στην ελληνική αγορά με μόλις μία έκδοση. Ποια είναι αυτή;

  • -
  • -

Το Renault Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην ολοκαίνουργια αρθρωτή πλατφόρμα CMF-EV και έρχεται με πληθώρα τεχνολογιών να μπει δυναμικά στην ηλεκτρική αγορά. Αφού έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή «Mobility 2023» τώρα έχουμε πρόσβαση στην τιμή με την οποία το οικογενειακό ηλεκτρικό θα πωληθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμο με μόλις έναν συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα-μπαταρίας που θα αποδίδει 218 ίππους, ενώ η μπαταρία των 60 kWh θα χαρίζει αυτονομία της τάξης των 470 km. Στην Ευρώπη, το γαλλικό μοντέλο διατίθεται και σε μικρότερη εκδοχή με 131 ίππους και μπαταρία 40 kWh.

Το κόστος τώρα του νέου μοντέλου έχει οριστεί στις 47.950 €, με την τιμή μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης να πέφτει στις 39.950 €.

megane

Θυμίζουμε πως το ηλεκτρικό Megane φτάνει τα 4,21 m σε μήκος με το μεταξόνιο να βρίσκεται στα 2,7 m. Η εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση περιλαμβάνει τροχούς έως 20’’, φαρδιά φτερά, μυώδη εμφάνιση και φώτα τεχνολογίας LED. Η ίδια μοντέρνα και ποιοτική εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό όπου βρίσκουμε τις οθόνες του νέου συστήματος infotainment OpenR. Πλήρως ψηφιακές, με συνολική διαγώνιο 24", κατασκευασμένες από ενισχυμένο γυαλί και με δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού, εκπλήσσουν με την ταχύτητα απόκρισης και το πλούσιο μενού.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρώτη μας εμπειρία πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Renault Megane E-Tech Electric.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...