Video: Ένα Toyota Land Cruiser που δεν θέλει να πεθάνει με τίποτα!

Αν και μοιάζει λες και έχει... μόλις βγει από την πρέσα, αυτό το pick-up θυμίζει γιατί έχει βγάλει τη φήμη του «αθάνατου».

  • -
  • -

Το Toyota Land Cruiser και γενικότερα τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας έχουν γίνει διάσημα για την ανθεκτικότητα τους, αλλά αυτή η έκδοση pick-up του γνωστού μοντέλου ξεπέρασε κάθε όριο. Στο video που δημοσιεύθηκε στα social media, βλέπουμε το κατεστραμμένο όχημα να κινείται σαν να μην συμβαίνει τίποτα προς το συνεργείο, ενώ όλα τα πάνελ του αμαξώματος δείχνουν λες και το αυτοκίνητο μόλις βγήκε από την πρέσα της χωματερής.

Αν και δύσκολα καταλαβαίνει κανείς τι μοντέλο είναι με την εμφάνιση που έχει, πιθανότατα πρόκειται για την pick-up έκδοση του Land Cruiser Series 70. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως ο οδηγός κατάφερε όχι μόνο να μπει στην παραμορφωμένη καμπίνα, αλλά να το οδηγήσει κιόλας.

 

Το παραπάνω βίντεο μοιράστηκε στο Instagram ο Khalid Al Ajmi ο οποίος αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης αυτού του Land Cruiser το οδηγούσε κάπου στις ορεινές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας όταν έπεσε από την κορυφή του βουνού. Το όχημα τούμπαρε αρκετές φορές, αλλά αφού ακινητοποιήθηκε, ο ιδιοκτήτης – ο οποίος επέζησε από θαύμα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς – συνειδητοποίησε ότι συνεχίζει και λειτουργεί.

Δείτε ακόμη: H Toyota ετοιμάζει φθηνό ηλεκτρικό μίνι SUV!

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα το είχε ξεγράψει, αλλά υπάρχει πιθανότητα να σωθεί. Κι αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον μέρη του. Ο λόγος που το κατεστραμμένο pick-up εξακολουθεί να μπορεί να οδηγηθεί έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την αρχιτεκτονική του πλαισίου τύπου σκάλας. Εάν το πλαίσιο, ο κινητήρας και η ανάρτηση είναι επισκευάσιμα, τότε το πεισματάρικο Toyota θα μπορούσε να ξαναζωντανέψει με τα σωστά ανταλλακτικά.

Πρέπει να πούμε πως το αθάνατο Land Cruiser 70 Series κυκλοφορεί σχεδόν ίδιο από το 1984, ενώ πρόσφατα υπέστη ακόμη ένα facelift, το οποίο θα παρατείνει ακόμη περισσότερο τη ζωή του. Το μοντέλο εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές σε ορισμένες αγορές ως δοκιμασμένη εναλλακτική απέναντι στα σύγχρονα pick-up και SUV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...