Κόντρα κορυφής: Porsche 911 Turbo 1.400 PS εναντίον F1 και MotoGP [video]

Ένα 6κύλινδρο sportscar παραγωγής απέναντι στις ταχύτερες τετράτροχες και δίτροχες κατασκευές του κόσμου.

  • -
  • -

Η Porsche 911 Turbo S είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής στον πλανήτη όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιταχύνει. Αν και γρήγορο όμως, δεν παύει να είναι αυτοκίνητο παραγωγής. Πώς λοιπόν να συγκριθεί με τα ταχύτερα οχήματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ σε δύο και τέσσερις τροχούς; Φυσικά αναφερόμαστε σε ένα μονοθέσιο F1 της Red Bull και μία μοτοσικλέτα KTM προδιαγραφών MotoGP.

Το ερώτημα αυτό έρχεται να απαντήσει το carwow, στου οποίου τα χέρια έπεσε μία «ελαφρώς» βελτιωμένη 911 Turbo S από την ES Motor. Και όταν λέμε ελαφρώς εννοούμε πως η χωρητικότητα του 6κύλινδρου boxer μοτέρ έχει ανέβει από τα 3,8 λίτρα στα 4,2 και χάρη σε δύο aftermarket turbo έχει φτάσει να αποδίδει την διακριτική ιπποδύναμη των 1.400 ίππων! Ωστόσο, την ημέρα του αγώνα να πούμε ότι η επιφάνεια ήταν βρεγμένη οπότε είχε ρυθμιστεί ώστε να αποδίδει μόλις 1.200 ίππους.

Δείτε ακόμη: H απόλυτη κόντρα: WRC vs F1 vs Moto GP vs Rallycross vs ηλεκτρικό van [Video]

Οι χρόνοι που σημείωσαν τα τρία οχήματα της κόντρας για να ολοκληρώσουν το 400άρι από στάση; 8,6 sec, 9,3 sec και 9,6 sec… Τώρα σε ποιον αντιστοιχεί ο κάθε χρόνος θα το αφήσουμε να το μαντέψετε εσείς. Στην συνέχεια δείτε το video και πείτε μας αν πέσατε μέσα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...