Η πιο γενναία μαμά: Τα έβαλε με μηχανόβιο που έσπασε το αυτοκίνητό της [video]

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου υπήρχαν τα δύο παιδιά της. Ο άνανδρος πήδηξε πάνω, έσπασε το παρμπρίζ και έβγαλε όπλο, αλλά η μαμά δεν πτοήθηκε.

  • -
  • -

Το να βρεθείς ανάμεσα σε μια συμμορία μοτοσικλετιστών είναι η πιο τρομακτική εμπειρία. Αν κάποιος από αυτούς βρεθεί πάνω στο όχημά σου και αρχίσει να κλωτσάει το παρμπρίζ, σπάζοντάς το ενώ τα παιδιά σου βρίσκονται μέσα, ο τρόμος κλιμακώνεται. Σε περίπτωση που βγάλει και όπλο, τότε η κατάσταση ξεφεύγει.

Κι όμως, η νεαρή μαμά όχι απλά δεν φοβήθηκε εμπρός στη συμμορία και την άνανδρη επίθεση του τραμπούκου, αλλά τα έβαλε μαζί του και κατάφερε να τον πετάξει από τη μηχανή του, τρέποντάς τον σε φυγή εμπρός στα μάτια των υπολοίπων.

usa

Το περιστατικό που έχει γίνει ήδη viral στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έκανε την αστυνομία να κλιμακώσει τις έρευνες για να εντοπίσει τον νταή, σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί. Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας, Larry Krasner, ανέφερε στο CBS πως δεν θα του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και η τιμωρία του θα είναι παραδειγματική.

Όσο για τα δύο παιδιά της κυρίας, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν από την επίθεση. Όσο για τις ζημιές στο αυτοκίνητο, πολλές εταιρείες προσφέρθηκαν να τις καλύψουν δωρεάν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...