Στο Google Maps όλες οι πληροφορίες για τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ [video]

Στους χάρτες της Google εντάχθηκαν τα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, με τους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε κάθε πληροφορία για τα δρομολόγια.

  • -
  • -

O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εντάχθηκε στο Google Maps, με το επιβατικό κοινό να λαμβάνει κάθε πληροφορία για τις στάσεις, τις διαδρομές, την άφιξη των λεωφορείων και γενικά κάθε πληροφορία για τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Μέσω των χαρτών της Google, όσοι θέλουν να μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν τη δυνατότητα από τη σχετική εφαρμογή να βρουν όλους τους τρόπους μετακίνησης και από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.  

oasth

«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Εντάχθηκε ήδη στους δωρεάν χάρτες της Google. Δίνουμε τέλος στο έλλειμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του Οργανισμού», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και πρόσθεσε: «Από εδώ και στο εξής όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρη πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε ακόμη: 5 Tips για να γλιτώνεις την κίνηση με το Google Maps

Η εφαρμογή αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στους φοιτητές, ιδίως αυτούς που δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους τρόπους μετακίνησής τους, είτε με λεωφορεία του ΟΑΣΘ, είτε με τα πόδια, είτε με άλλους τρόπους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...