Ψηφιακές πινακίδες και στα αυτοκίνητα! Ποια εταιρεία θα το εφαρμόσει πρώτη;

Οι ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας θα εφοδιάσουν στο άμεσο μέλλον όλα τα αυτοκίνητα, με την πρώτη εταιρεία μάλιστα να ανακοινώνει επίσημα την πιλοτική χρήση τους.

  • -
  • -

Η Ford κατέληξε σε συμφωνία με την Reviver προκειμένου να προσφέρει τις ψηφιακές της πινακίδες σε επιλεγμένους αντιπροσώπους και πελάτες της. Πιλοτικά σε πρώτη φάση και κατόπιν… μαζικά.

Η χρήση ψηφιακών πινακίδων κυκλοφορίας αναμένεται σύντομα να γίνει το νέο «trend» στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η Ford, θα ξεκινήσει να πουλά τις ψηφιακές πινακίδες ως έξτρα αξεσουάρ στους πελάτες της, με την Reviver, να εκμεταλλεύεται το δίκτυο και φυσικά τις πωλήσεις της μπλε οβάλ εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ, όπου μοντέλα της Ford όπως η Σειρά «F» είναι εδώ και δεκαετίες, το best seller αυτοκίνητο στην αμερικανική αγορά.

«Το να συσχετίζεσαι με μια μάρκα ορόσημο στην αυτοκινητοβιομηχανία όπως είναι η Ford είναι κάτι πραγματικά ευχάριστο», δήλωσε ο ιδρυτής και επικεφαλής της Reviver, Neville Boston. Οι ψηφιακές πινακίδες θα προσφέρονται σε πρώτη φάση σε περισσότερες από 300 αντιπροσωπείες της Ford στην Καλιφόρνια, την Αριζόνα και το Μίσιγκαν.

Το κόστος αγοράς και η δυνατότητα μίσθωσης

Βέβαια, οι ψηφιακές πινακίδες δε θα είναι δωρεάν. Εάν ο ιδιοκτήτης ενός μοντέλου της Ford επιθυμεί να τις τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του θα πρέπει να καταβάλλει 599 $ (με μπαταρίες) ή 749 $ για την ενσύρματη έκδοση.

Η Reviver θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα απόκτησης των ψηφιακών πινακίδων… με τον μήνα. Η χρέωση θα είναι 8 $/μήνα ή 75 $/χρόνο για τις ψηφιακές πινακίδες που χρησιμοποιούν μπαταρίες και 10 $/μήνα ή 95 $/έτος για τις ενσύρματες.

Δείτε ακόμα: Αερόσακο για το πορτπαγκάζ ετοιμάζει η Ford

Οι ψηφιακές πινακίδες διατίθεται στάνταρ με φωτεινή λειτουργία, δύναται να προβάλλουν μηνύματα με προσαρμοσμένο κείμενο και φέρουν ειδικά αντικλεπτικά χαρακτηριστικά. Η πιο ακριβή ενσύρματη έκδοση διαθέτει επιπλέον λειτουργία καταγραφής χιλιομέτρων, έως και δυνατότητα εντοπισμού του οχήματος.

Τα οφέλη

Η Reviver τόνισε ότι οι ψηφιακές της πινακίδες λειτουργούν ευεργετικά και ως προς το περιβάλλον. Εξαλείφουν την ανάγκη για μέταλλο, που χρησιμοποιούν οι σημερινές πινακίδες, μειώνοντας παράλληλα και το οικολογικό αποτύπωμα κατά τη διαδικασία παραγωγής τους.  

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...