Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Κομμάτι οροφής λεωφορείου έπεσε στο κεφάλι γυναίκας!

Το τραγικό περιστατικό με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ, υπενθυμίζει σε όλους την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αστικές συγκοινωνίες.

  • -
  • -

Το ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 18. Η νεαρή κοπέλα είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο με σκοπό να πάει στη δουλειά της όταν άξαφνα ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής, αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι της!

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών, η άτυχη νεαρή κοπέλα δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ δε χρειάστηκε η νεαρή γυναίκα να μεταφερθεί για περαιτέρω ιατρική βοήθεια ή νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα: Πράσινο φως για 250 ηλεκτρικά λεωφορεία

Η κατάσταση πάντως με τα αστικά λεωφορεία συνεχίζει να προκαλεί έντονους προβληματισμούς τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στους χρήστες, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που λεωφορεία παίρνουν φωτιά, ακινητοποιούνται εξαιτίας βλαβών κ.α. Το Μετρό που αναμένεται σύντομα να τεθεί σε λειτουργία στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δώσει μια «ανάσα» στις αστικές μεταφορές της πόλης και κατ’ επέκταση στους κατοίκους της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...