Νέες τιμές MINI: Αυξήσεις σε όλα τα μοντέλα της - Δες πόσο

Μικρές ή και λίγο μεγαλύτερες αλλαγές ήρθαν στον τιμοκατάλογο της MINI, τόσο για το τρίθυρο, το πεντάθυρο και το cabrio, όσο και για το οικογενειακό Clubman ή το SUV, Countryman.

  • -
  • -

Η ελληνική εισαγωγική της MINI ανακοίνωσε έναν νέο τιμοκατάλογο για τα μοντέλα της, ο οποίος προβλέπει κάποιες αυξήσεις στις τιμές τους. Συνήθως, πρόκειται για αναπροσαρμογές σε μικρές διαφορές προς τα επάνω, όμως δεν λείπουν και οι λίγο μεγαλύτερες αυξήσεις για την γκάμα, ανεβάζοντας το τελικό ποσό που ζητάει η εταιρεία από τους αγοραστές. Να αναφέρουμε ότι οι αλλαγές αφορούν τόσο την γκάμα των τρίθυρων, πεντάθυρων και cabrio εκδοχών, όσο και τις μεγαλύτερες προτάσεις όπως το οικογενειακό Clubman με την ιδιαίτερη αισθητική και το επιτυχημένο SUV Countryman.  

Οι νέες τιμές MINI ανά μοντέλο

Ο τιμοκατάλογος μπορεί να άλλαξε, όμως η χαμηλότερη τιμή «εισόδου» στην γκάμα παραμένει αμετάβλητη. Συγκεκριμένα, το φθηνότερο MINI, το κλασικό τρίθυρο στην έκδοση Cooper με τον τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων των 136 ίππων, συνεχίζει να πωλείται στις 22.350 €, όπως και πριν. Αντίθετα, το Cooper S ανέβηκε στις 30.090 €, ενώ η κορυφαία έκδοση John Cooper Works έφτασε στις 40.680 €. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο πεντάθυρο MINI. Η βασική έκδοση Cooper παραμένει στις 23.150 €, όμως το Cooper S έφτασε στις 30.400 €. Αντίθετα, το MINI Cabrio ξεκίνησε να… ακριβαίνει από τη βασική έκδοση Cooper, η οποία πλέον στοιχίζει 30.210 €.

Δείτε ακόμη: Νέες τιμές BMW - Ποια μοντέλα ακρίβυναν και πόσο;

Το Cooper S αγγίζει τις 41.180 € και το John Cooper Works, τις 49.880 €. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα «μικρά» MINI, μόνο οι τιμές των ηλεκτρικών δεν άλλαξαν καθόλου. Τώρα, σε ό,τι αφορά τα Clubman και Countryman, το πρώτο «ανοίγει» από τις 31.600 € στην έκδοση Cooper και το δεύτερο, από τις 30.550 €, πάλι στην έκδοση Cooper. Και τα δύο μοντέλα, έχουν μικρές αυξήσεις σε όλες τις εκδόσεις της γκάμας τους, με μοναδική εξαίρεση την One D του Countryman που παραμένει η ίδια με πριν και αποτελεί τη βασική diesel έκδοση του SUV της μάρκας.

Δείτε εδώ ολόκληρο τον νέο τιμοκατάλογο της MINI

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...