Κίνηση τώρα: Απέραντο parking οι δρόμοι λόγω της κακοκαιρίας Elias

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και το πρωί, έφερε εντονότατα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε όλους τους δρόμους της Αθήνας.

  • -
  • -

Μαρτύριο είναι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους δρόμους της Αθήνας, με μποτιλιαρίσματα σε όλους τος κεντρικούς δρόμους, αλλά και σε πολλούς μικρότερους, τα οποία οφείλονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη βροχή που έφερε η κακοκαιρία Elias.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το φαινόμενο ήταν πάρα πολύ έντονο, ενώ και το πρωί η βροχή συνέχιζε να πέφτει. Όλος αυτός ο όγκος νερού έκανε πολύ δύσκολη την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ μείωσε δραματικά και τη ροή της κυκλοφορίας.

kinisi-google-maps

Ως αποτέλεσμα, από νωρίς παρατηρήθηκαν πολύ μεγάλα μποτιλιαρίσματα σε σημαντικό μέρος του οδικού δικτύου της Αθήνας. Το αποτέλεσμα είναι να σημειώνονται πολύ μεγάλες καθυστερήσεις και οι οδηγοί να ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Δείτε ακόμα: Πόσο θα βρέχει σε κάθε δρόμο της Ελλάδας - Διαδραστικός χάρτης

Η βροχή θα συνεχίσει να κάνει έντονη την παρουσία της στην Αττική, κυρίως την Τετάρτη 27/9 και την Πέμπτη 28/9, ενώ το φαινόμενο θα συνεχίσει εξασθενημένο την Παρασκευή 29/9.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...