Άφαντη η Τροχαία για διπλοπαρκαρισμένη Lamborghini στο Κολωνάκι

Καλή η συζήτηση για πρόστιμα που θα «κόβονται» βάσει εισοδήματος του παραβάτη, αλλά μήπως να ξεκινήσουμε από το ότι... πρέπει να κόβονται;

  • -
  • -

Έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές. Αλλά κάθε φορά το συναίσθημα είναι το ίδιο. Απογοήτευση… Ένας τύπος με πολλά λεφτά προφανώς, που ήθελε να μοστράρει τη Lamborghini του προς επίδειξη στους κοινούς θνητούς, διπλοπάρκαρε χτες στο Κολωνάκι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης κλείνοντας τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, αδιαφορώντας εν τέλει για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκάλεσε ή ακόμα χειρότερα για το γεγονός ότι έθεσε σε κίνδυνο όλους τους χρήστες του δρόμου. Κι όλα αυτά, για να απολαύσει το γεύμα του σε παρακείμενο εστιατόριο.

Δείτε ακόμα: Πότε έχω δικαίωμα να καλέσω γερανό της Τροχαίας;

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Twitter η χρήστης... «ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σαουδικής Αραβίας», επισημαίνοντας μάλιστα πως προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας άμεσα και την Τροχαία. Η οποία ωστόσο δεν έφθασε ποτέ στο σημείο ή έστω μέσα στο χρονικό όριο που ο κ. «Πονηρός» γευμάτιζε γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τους συνανθρώπους του αλλά και τους Νόμους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...