Πανελλήνια πρεμιέρα για τα ηλεκτρικά Renault Megane E-Tech & Dacia Spring

Από σήμερα, τα νέα ηλεκτρικά Renault Megane E-Tech και Dacia Spring θα βρίσκονται στον ανοικτό προαύλιο χώρο του Golden Hall.

  • -
  • -

Το Group Renault, θα συμμετέχει με δύο πανελλήνιες πρεμιέρες στη φετινή «Mobility 2023», που θα διεξαχθεί στον προαύλιο ανοιχτό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

Πιο συγκεκριμένα, η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Mégane E-Tech Electric. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Renault Megane E-Tech Electric

Το Renault Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα. Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας.

Dacia Spring, ένα προσιτό ηλεκτρικό για κάθε μέρα

Παράλληλα, η Dacia θα παρουσιάσει το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα της Dacia, προσφέροντας όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος οδηγός, σε ασυναγώνιστη τιμή. Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Dacia Spring

Η «Mobility» διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, φιλοξενώντας ηλεκτροκίνητα, επαναφορτιζόμενα plug-in οχήματα και υβριδικά μοντέλα όλων των κατηγοριών. Εφέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν από τις 14-23 Σεπτεμβρίου, τις καθημερινές από τις 17.00 έως 21.00 και το Σάββατο από τις 11.00 έως 20.00, ενώ η πρόσβαση στο χώρο της «Mobility» είναι ελεύθερη. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...