Dacia Spring Electric 65: Το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα

Το Dacia Spring Electric 65 αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για τις καθημερινές σας περιπέτειες. Με τον οικολογικό χαρακτήρα και την ασυναγώνιστη τιμή του, το Dacia Spring Electric 65 φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που οδηγούμε στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Ως μια προοδευτικά σκεπτόμενη χώρα που δεσμεύεται να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και να δημιουργήσει ένα πιο πράσινο μέλλον, η Ελλάδα είναι το ιδανικό σκηνικό για να λάμψει το Dacia Spring Electric 65. Αυτό το ηλεκτρικό «θαύμα» έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών, προσφέροντας απαράμιλλη αποδοτικότητα, στυλ και προσιτή τιμή. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη συγκίνηση της οδήγησης ενός ηλεκτρικού οχήματος χωρίς συμβιβασμούς.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/98d406c8574a82d79ddd9ee76fcff73a.jpg

Απελευθερώστε τη δύναμη της αποδοτικότητας

Το Dacia Spring Electric 65 διαθέτει ισχύ 65 ίππων, προσφέροντας πρακτική και άνετη οδήγηση, κατάλληλη για καθημερινές μετακινήσεις στην Ελλάδα. Η άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα και το σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων έχουν ως αποτέλεσμα το Dacia Spring Electric 65 να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 13,7 δευτερόλεπτα, προσφέροντας έτσι μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία που ευθυγραμμίζεται με τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Dacia Spring Electric 65 είναι ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας του. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αυτό το ηλεκτρικό όχημα συμβάλλει στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και υποστηρίζει ένα καθαρότερο περιβάλλον. Επιλέγοντας το Dacia Spring Electric 65, μπορείτε να συμβάλλετε στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και να επηρεάσετε θετικά την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e0a6f2230c5b32134dd5f8489b2bc121.jpg

Μεγάλη αυτονομία και απλή φόρτιση

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το Dacia Spring Electric 65 είναι η εξαιρετική ενεργειακή του απόδοση. Με κατανάλωση ενέργειας μόλις 14,50 kWh/100 km, μπορείτε να ταξιδέψετε πιο μακριά χωρίς να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από ενέργεια. Είτε πλοηγήστε στους δρόμους της πόλης, είτε ξεκινάτε μεγαλύτερα ταξίδια, το Spring Electric 65 εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε άνετα στον προορισμό σας, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, το αποτύπωμα άνθρακα.

Η φόρτιση του Dacia Spring Electric 65 είναι βολική και απλή. Με μέσο χρόνο φόρτισης 13,5 ώρες, μπορείτε να φορτίσετε το Dacia Spring Electric 65 άνετα στο σπίτι σας. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των συχνών επισκέψεων σε σταθμούς φόρτισης. Απλά συνδέστε το στην πρίζα κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα ξυπνήσετε με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, έτοιμη για την επόμενη μέρα σας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c70cce7de85a4ef31961f24c76db6a65.jpg

Ασφάλεια και πρακτικότητα

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για τη Dacia. Το Spring είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ABS, Emergency Brake Assist και Electronic Stability Control, σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης (FCW) και αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEB). Επιπλέον, η ενισχυμένη δομή του αμαξώματος και οι 6 αερόσακοι του αυτοκινήτου παρέχουν ενισχυμένη προστασία σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων.

Το Dacia Spring Electric 65 δεν είναι απλώς μια επιλογή με περιβαλλοντική συνείδηση- είναι επίσης μια απίστευτα πρακτική επιλογή. Με τέσσερις θέσεις και γενναιόδωρη χωρητικότητα αποσκευών 290 λίτρων (επεκτάσιμη στα 600 λίτρα), αυτό το συμπαγές ηλεκτρικό όχημα προσφέρει άφθονο χώρο για τις καθημερινές σας ανάγκες. Είτε φορτώνετε ψώνια, είτε ξεκινάτε ένα ταξίδι με φίλους, το Spring Electric 65 εξασφαλίζει ότι μπορείτε να πάρετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε, χωρίς συμβιβασμούς.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/74e79690519cd5c22423256ff4d7159a.jpg

Μια βιώσιμη επιλογή

Όταν πρόκειται για προσιτή τιμή, η Dacia ήταν πάντα συνώνυμο της εξαιρετικής αξίας, και το Spring Electric 65 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ξεκινώντας από μόλις 21.188 ευρώ (με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) ανοίγει την πόρτα στην ηλεκτρική κινητικότητα για ένα ευρύτερο κοινό. Η Dacia πιστεύει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε βιώσιμες μεταφορές και το Spring Electric 65 κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Επισκεφθείτε σήμερα την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Dacia για να ανακαλύψετε μια νέα οδηγική εμπειρία που συνδυάζει τη βιωσιμότητα και την πρακτικότητα. Το Dacia Spring Electric 65 σας περιμένει, πλαισιωμένο από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για την μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια. Βρείτε το δικό σας Dacia Spring Electric 65.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...