6η Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης – Έλα αν έχεις ηλεκτρικό, έλα κι αν δεν έχεις

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα, ετοιμάζονται για τη φετινή συνάντηση, την ερχόμενη Κυριακή.

 • -
 • -

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα, όλες οι μορφές ηλεκτροκίνησης θα είναι συγκεντρωμένες στα Βριλήσσια, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης. Εκεί είναι φέτος το ετήσιο ραντεβού των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους, στην 6η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης.

Μαζί με τους ιδιοκτήτες και τις ιδιοκτήτριες ηλεκτρικών οχημάτων, στη συνάντηση μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την ηλεκτροκίνηση, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και όλα τα νέα μέσα που έχει εισάγει στη ζωή μας η μαζική ανάπτυξη της χρήσης ρεύματος για κάθε μετακίνηση. Ακόμα, η συνάντηση είναι το απόλυτο μέρος για κάθε φίλο και φίλη της τεχνολογίας, καθώς εκεί θα δει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ef4ada191517f8f919020027d3bee880.png

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, microcars, πατίνια, ακόμα και unicycles. Ό,τι όχημα θέλει να δει κάποιος από κοντά θα μπορεί να το βρει εκεί, ενώ η παρουσία των ιδιοκτητών σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας της εμπειρίας που αυτοί οι άνθρωποι έχουν συγκεντρώσει.

6η Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης – Πιο εξωστρεφής και πλούσια από ποτέ

Μετά από 5 επιτυχημένες συναντήσεις, σε Πλατεία Νερού, Πλατεία Κοτζιά και πεζόδρομο Αλίμου, η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης συνεχίζει την πορεία της επισκεπτόμενη τα Βριλήσσια, πιο πλούσια από ποτέ.

Δείτε ακόμα: 6η Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης – Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων στο προσκήνιο

Εκτός από τους ιδιοκτήτες και τις ιδιοκτήτριες των ηλεκτρικών οχημάτων, τη συνάντηση θα στηρίξουν με την παρουσία τους μια σειρά από εταιρείες που στέκονται στο πλευρό της ηλεκτροκίνησης. Ανάμεσά τους συναντάμε τις ακόλουθες:

 • Armet Mobility
 • DEI blue
 • Electric Moto Athens
 • Kosmocar
 • Kosmoride
 • Solar Electric Club
 • Tesla
 • Volvo
 • Wheelyou.gr
 • Ηλεκτροκίνηση Πόλης

Στις παραπάνω εταιρείες προστίθενται και οι φοιτητικές ομάδες Prometheus Eco Racing NTUA και Prom Racing NTUA FSAE Team, οι οποίες έχουν κατασκευάσει ηλεκτρικά μονοθέσια, με τα οποία έχουν συμμετάσχει σε φοιτητικούς διαγωνισμούς στο εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις.

Test drive και έλεγχοι μπαταρίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα προσφέρεται η δυνατότητα για test drive στο Microlino, αλλά και μοντέλα της Tesla.

Το Microlino είναι το νέο όχημα μικροκινητικότητας που ξεχωρίζει με τη σχεδίασή του, την έλλειψη θυρών (ανοίγει όλο το μπροστά τμήμα του οχήματος), αλλά και τη διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης, το οποίο διατίθεται μέσω της Kosmoride.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ad703b53791ae92779c022d2bf26d05f.jpg

Τα μοντέλα της Tesla προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία οδήγησης, την οποία οι επισκέπτες της συνάντησης θα μπορούν να βιώσουν.

Εκτός των test drive, στον χώρο της συνάντησης θα υπάρχει εξειδικευμένος τεχνικός της Kosmocar, ο οποίος θα πραγματοποιεί έλεγχο υγείας μπαταρίας σε αυτοκίνητα μάρκας AudiSkoda και Volkswagen.

Οι στόχοι της 6ης Ετήσιας Συνάντησης Ηλεκτροκίνησης

Σκοπός της ετήσιας συνάντησης είναι να φέρει κοντά τους φίλους αυτής της νέας, καθαρής περιβαλλοντικά μορφής μετακίνησης, ώστε να υπάρξει ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων. Επιπλέον, στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις πάρα πολλές διαφορετικές λύσεις που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσει τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια, καθώς θα αυξάνεται η διείσδυσή της.

Ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, φίλοι της τεχνολογίας και ενδιαφερόμενοι για κάθε μορφής ηλεκτροκίνηση και βιώσιμη αστική μικροκινητικότητα, δίνουν ραντεβού στα Βριλήσσια, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Εσύ θα το χάσεις;

Διοργάνωση: Η κοινότητα ηλεκτροκίνησης, όπως αυτή διαμορφώνεται από την ομάδα Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα στο Facebook που αριθμεί περισσότερα από 20.000 μέλη.

Η συνάντηση γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου Βριλησσίων.

Χορηγός επικοινωνίας: GOCAR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...