6η Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης – Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων στο προσκήνιο

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, microcars, πατίνια, ακόμα και unicycles. Τα ηλεκτρικά οχήματα κάθε είδους θα είναι στην 6η Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης, μαζί με τους απόλυτους γνώστες. Τους ιδιοκτήτες τους!

  • -
  • -

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα, όλες οι μορφές ηλεκτροκίνησης θα είναι συγκεντρωμένες στα Βριλήσσια, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης. Εκεί είναι φέτος το ετήσιο ραντεβού των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους, στην 6η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης.

Μαζί με τους ιδιοκτήτες και τις ιδιοκτήτριες ηλεκτρικών οχημάτων, στη συνάντηση μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την ηλεκτροκίνηση, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και όλα τα νέα μέσα που έχει εισάγει στη ζωή μας η μαζική ανάπτυξη της χρήσης ρεύματος για κάθε μετακίνηση. Ακόμα, η συνάντηση είναι το απόλυτο μέρος για κάθε φίλο και φίλη της τεχνολογίας, καθώς εκεί θα δει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα.

4h-sinantisi-ilektrokinisis-plateia-kotzia

Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης – Κάθε χρόνο μεγαλύτερη

Μετά από 5 επιτυχημένες συναντήσεις, σε πλατεία νερού, πλατεία Κοτζιά και πεζόδρομο Αλίμου, η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης συνεχίζει την πορεία της επισκεπτόμενη τα Βριλήσσια, πιο πλούσια από ποτέ.

Εκτός από τους ιδιοκτήτες και τις ιδιοκτήτριες των ηλεκτρικών οχημάτων, τη συνάντηση θα στηρίξουν με την παρουσία τους μια σειρά από εταιρείες που στέκονται στο πλευρό της ηλεκτροκίνησης. Ανάμεσά τους συναντάμε τις ακόλουθες:

  • Armet Mobility

  • DEI blue

  • Electric Moto Athens

  • Kosmocar

  • nrg

  • Solar Electric Club

  • Wheelyou.gr

  • Ηλεκτροκίνηση Πόλης

Επιπλέον, παρούσα θα είναι η Tesla Ελλάδας, η οποία θα προσφέρει τη δυνατότητα για test drive των μοντέλων της.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/df523321ff8cf15a51aa08aa85aff835.jpg

Σκοπός της ετήσιας συνάντησης είναι να φέρει κοντά τους φίλους αυτής της νέας, καθαρής περιβαλλοντικά μορφής μετακίνησης, ώστε να υπάρξει ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων. Επιπλέον, στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις πάρα πολλές διαφορετικές λύσεις που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσει τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια, καθώς θα αυξάνεται η διείσδυσή της.

Ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, φίλοι της τεχνολογίας και ενδιαφερόμενοι για κάθε μορφής ηλεκτροκίνηση και βιώσιμη αστική μικροκινητικότητα, δίνουν ραντεβού στα Βριλήσσια, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Εσύ θα το χάσεις;

Διοργάνωση: Η κοινότητα ηλεκτροκίνησης, όπως αυτή διαμορφώνεται από την ομάδα Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα στο Facebook που αριθμεί 20.000 μέλη.

Η συνάντηση γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου Βριλησσίων.

Χορηγός επικοινωνίας: GOCAR

6h-sinantisi-ilektrokinisis-vrilissia-afisa

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...