Land Rover και Range Rover, τώρα με 5 χρόνια εγγύηση!

Τα δημοφιλή πολυτελή SUV αποκτούν ένα πολύ ισχυρό χαρτί, καθώς πλέον ισχύει πλήρης εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 60 μηνών.

  • -
  • -

Μία πενταετής εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα νέα μοντέλα Range Rover, Defender και Discovery τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Η πρωτοβουλία αυτή προσφέρει στους πελάτες πρόσθετη ασφάλεια και ξεγνοιασιά όταν επιλέγουν ένα όχημα από μία από τις πολυτελείς μάρκες της JLR (Jaguar - Land Rover). Η νέα συμφωνία εγγύησης ισχύει για όλα τα μοντέλα σε όλη την Ευρώπη και επεκτείνει την υπάρχουσα τριετή εγγύηση ώστε να παρέχει προστασία για πέντε χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες θα απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη στο πλαίσιο της εγγύησης και θα συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ποτέ.

Ποιες εκδόσεις των Land Rover καλύπτονται;

Επιπρόσθετα, οι πελάτες των Range Rover, Defender και Discovery θα απολαμβάνουν επίσης συνδεσιμότητα InControl Remote για πέντε έτη ή 150.000 χιλιόμετρα, η οποία παρέχει πρόσθετη άνεση και οργανώνει την παροχή βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – σε συνάρτηση με τις σύγχρονες πολυτελείς εμπειρίες που στοχεύει να προσφέρει η JLR. Οι τριετείς εγγυήσεις αποτελούν τον κανόνα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, οπότε η εισαγωγή πενταετούς κάλυψης διασφαλίζει ότι τα Range Rover, Defender και Discovery κάνουν ένα επιπλέον βήμα προς όφελος των πελατών τους. Όλα τα μοντέλα της κάθε μάρκας θα καλύπτονται από τη νέα πενταετή εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων των ήπιων υβριδικών και plug-in ηλεκτρικών υβριδικών εκδόσεων, από την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Με τις νέες εγγυήσεις οι πελάτες όλων των εμπορικών σημάτων της JLR θα απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο κάλυψης, καθώς τα μοντέλα της Jaguar επωφελούνται από πενταετή εγγύηση από την 1η Ιουλίου 2022. Η επέκταση της υφιστάμενης εγγύησης αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών και των ιδιοκτητών κατά τη διάρκεια της περιόδου κάλυψης, ενώ παράλληλα επιτρέπει τόσο στους ιδιώτες χρήστες όσο και στους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Land Rover Defender 110 75Y Anniversary D300

Η νέα πενταετής εγγύηση θα βελτιώσει την εμπειρία της ιδιοκτησίας και υπόσχεται να έχει θετικό αντίκτυπο στις υπολειμματικές αξίες των μοντέλων Range Rover, Defender και Discovery. Αυτό, με τη σειρά του, θα προσφέρει οφέλη κατά την εμπορία μεταχειρισμένων οχημάτων. Μακροπρόθεσμα, οι υψηλότερες υπολειμματικές αξίες μειώνουν το κόστος ιδιοκτησίας οδηγώντας σε πιο ανταγωνιστικούς όρους μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) και χρηματοδότησης.

Έλεγχος του Land Rover από το smartphone

Η διευρυμένη πρόσβαση στη συνδεσιμότητα InControl Remote θα είναι επίσης διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου για όλα τα νέα μοντέλα που ταξινομούνται. Μέσω αυτής, οι χρήστες δύνανται να αλληλεπιδρούν με το όχημά τους αβίαστα και διαισθητικά, ακόμη και σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Μέσω της εφαρμογής για smartphone, ο οδηγός μπορεί να ελέγχει την υπολειπόμενη στάθμη καυσίμου και την κατάσταση φόρτισης, καθώς και εάν οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά ή ανοιχτά. Το InControl Remote βελτιστοποιεί επίσης την παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας και ενεργοποιεί αυτόματα μια κλήση έκτακτης ανάγκης, εάν είναι απαραίτητο.

Ο Dmitry Kolchanov, JLR Regional Director Europe, δήλωσε: «Με την εισαγωγή μιας νέας πενταετούς εγγύησης για την JLR σε όλη την Ευρώπη, αποδεικνύουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και την προσήλωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Το μελλοντικό μας όραμα για τη σύγχρονη πολυτέλεια είναι απολύτως πελατοκεντρικό και αυτό θα πρέπει να σημαίνει πρόσθετη ξεγνοιασιά για όποιον προτίθεται να αγοράσει ένα Range Rover, Defender ή Discovery». Η νέα πενταετής εγγύηση της JLR ισχύει σε όλες τις αγορές της Ευρώπης από την 1η Σεπτεμβρίου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών σε ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...