Δοκιμάζουμε 5 ηλεκτρικά SUV σε video: Audi, Citroen, Ford, Jeep και Mercedes-Benz

Με τον εξηλεκτρισμό και την κατηγορία των SUV να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εμείς δοκιμάζουμε σε video 5 από τις νεότερες προσθήκες στην αγορά.

  • -
  • -

Δύο λέξεις που ακούγονται συνέχεια πλέον στο χώρο του αυτοκινήτου πλέον είναι ηλεκτρικά και SUV. Με το ρεύμα να δηλώνει πως είναι το αδιαμφησβήτητο καύσιμο του μέλλοντος και τα SUV να μην σκοπεύουν να φύγουν από την κορυφή της λίστας ενδιαφέροντος των περισσότερων καταναλωτών, εμείς ακούμε στα θέλω σας και γι’ αυτό φροντίζουμε να δοκιμάζουμε όλες τις hot επιλογές που έρχονται στην ελληνική αγορά. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ξεχωρίσουμε για εσάς 5 νέα μοντέλα που πέρασαν πρόσφατα από τα χέρια των δοκιμαστών μας εδώ στο GOCAR και φέρουν τα δύο αυτά δημοφιλή χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, παρακάτω δεν θα βρείτε απλά 5 ηλεκτρικά SUV και crossover που δοκιμάσαμε, αλλά 5 video-δοκιμές ώστε να έχετε μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα. Πιο κάτω λοιπόν θα δείτε με αλφαβητική σειρά τις video-δοκιμές των Audi Q8, Citroen e-C4 X, Ford Mustang Mach-E, Jeep Avenger και Mercedes-Benz EQB.

Πατήστε πάνω στο video του κάθε μοντέλου για να δειτε την video-δοκιμή του και στο όνομα για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

Audi Q8 e-tron 55

Citroen e-C4 X

Ford Mustang Mach-E RWD ER

Jeep Avenger

Mercedes-Benz EQB 250

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...