Λ. Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε σε φρεάτιο χωρίς καπάκι - Τα ξήλωσε όλα! [video]

Ένα ακάλυπτο φρεάτιο στη λεωφόρο Κηφισίας ήταν η αιτία πρόκλησης ενός πάρα πολύ σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, το οποίο θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε απώλεια ανθρώπινων ζωών.

  • -
  • -

Ένα άκρως ασυνήθιστο αλλά και επικίνδυνο ατύχημα συνέβη στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ένα ακάλυπτο φρεάτιο και κατέληξε στη συνέχεια να συγκρουσθεί με έναν τοίχο, την Κυριακή το βράδυ.

Ευτυχώς, το αυτοκίνητο δεν ενεπλάκη σε σύγκρουση με άλλα οχήματα, όμως αυτό έγινε καθαρά από τύχη. Στο εσωτερικό του ΙΧ αυτοκινήτου βρίσκονταν ο οδηγός, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/110ba74ff897d762553b5705511b107a.jpg

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δημήτρης σε εκπομπή του MEGA, η σχάρα του φρεατίου είχε αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει μέσα και στη συνέχεια να προσκρούσει με δύναμη στον τοίχο.

«Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα ένα μικρότερο αυτοκίνητο, θα είχα πεθάνει», δήλωσε ο κ. Δημήτρης.

Δείτε ακόμαΚαλαμάτα: Σοκαριστικό τροχαίο με Golf – Εκσφενδονίστηκε ο κινητήρας [video]

Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε, ανέφερε ότι δεν είχε προσέξει το ανοικτό φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο.

«Όλο αυτό που άκουσα ήταν ένας κτύπος, ένας τεράστιος θόρυβος. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το κράσπεδο και εκτοξεύτηκε πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Μόλις έπεσα στο φρεάτιο, ολόκληρο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου καταστράφηκε και άρχισε να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα. Ο πίσω τροχός έσπασε κατά τη σύγκρουση με τον τοίχο», περιέγραψε.

freatio

Μέχρι στιγμής, ο κ. Δημήτρης δεν έχει επικοινωνήσει με την Περιφέρεια. Περιμένει την έκθεση της Τροχαίας και της ασφαλιστικής για να αποφασίσει την επόμενη κίνησή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...