MG: Τρία μοντέλα με 1.259 άλογα φέρνει στην έκθεση του Μονάχου

Η MG δυναμώνει την παρουσία της στην Ευρώπη και θα είναι μία από τις εταιρείες που θα είναι παρούσες στην μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει στο Μόναχο.

  • -
  • -

Σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, η οποία αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της αυτοκίνησης για το 2023, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Εκεί θα βρίσκεται και η MG, με μία γκάμα η οποία ξυπνάει το πάθος για επιδόσεις και γρήγορη οδήγηση, κρατώντας ταυτόχρονα πολύ σοβαρό οικολογικό πρόσημο. Αυτό θα επιτευχθεί με την επίδειξη πολύ ισχυρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα οποία εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους.

Δείτε ακόμα: Επίσημο: Η MG επιστρέφει Ελλάδα με ηλεκτρικά, plug-in SUV και roadster

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα για το MG Cyberster

Στην έκθεση του Μονάχου θα είναι η πρώτη φορά που το κοινό θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με το MG Cyberster. Πρόκειται για ένα άκρως τολμηρό roadster μοντέλο, το οποίο κινείται αμιγώς ηλεκτρικά. Η σχεδίασή του γεννά έντονα συναισθήματα, ενώ το ίδιο κάνουν και οι 536 ίπποι του.

mg4-ev-xpower-ilektriko

Ακόμα δύο ηλεκτρικά μοντέλα στο Μόναχο από την MG

Εκτός από το ντεμπούτο του Cyberster, η MG θα έχει δύο ακόμα μοντέλα να επιδείξει, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της μάρκας. Το ένα από τα δύο θα είναι το MG4 Electric XPOWER, η τελευταία προσθήκη στην γκάμα του MG4 Electric αλλά και το μοντέλο που είχε τον τίτλο του πιο ισχυρού μοντέλου με το σήμα της MG μέχρι πρότινος με τους 435 ίππους του.

mg-marvel-r-ilektriko-suv

Το άλλο θα είναι το MG Marvel R Electric, ένα SUV υψηλών επιδόσεων το οποίο διαθέτει τρία ηλεκτρικά μοτέρ και συνδυαστική ισχύ 288 ίππων. Στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων δύο σχέσεων για τον πίσω άξονα, θυμίζοντας έτσι την Porsche Taycan και το Audi RS e-tron GT, επιλογή που δεν έχουμε συνηθίσει καθώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έχουν κιβώτιο σταθερής σχέσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...