Απίστευτο ατύχημα στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο «πάρκαρε» στην οροφή άλλου ΙΧ!

Ένα παράξενο, ίσως και λίγο αστείο (δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία απώλεια) περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, με τις συνθήκες του ατυχήματος να παραμένουν άγνωστες.

  • -
  • -

Τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Αυγούστου, περίπου στις 5 το πρωί, ο οδηγός ενός Opel Corsa C έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε να σταματήσει με το μισό του όχημα να πατάει πάνω σε ένα σταθμευμένο Ford Mondeo δεύτερης γενιάς.

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Σμπώκου και Καστρινάκη, στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο. Η οδός Σμπώκου είναι διπλής κατεύθυνσης με νησίδα να χωρίζει τα δύο ρεύματα. Αυτό σημαίνει ότι το Corsa κινήθηκε για λίγο ανάποδα μέχρι να σταματήσει με αυτόν τον παράξενο τρόπο.

2-troxaio-opel-corsa-ford-mondeo

Το τροχαίο δεν είχε θύματα, παρά μόνο τον ελαφρύ τραυματισμό μίας γυναίκας η οποία εγκλωβίστηκε μέσα στο Opel Corsa. Προκειμένου να απεγκλωβιστεί χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Δείτε ακόμαΛ. Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε σε φρεάτιο χωρίς καπάκι - Τα ξήλωσε όλα! [video]

Πρόκειται για μία 26χρονη, η οποία ήταν η οδηγός του Opel. Αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό της ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε ώστε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο που εφημέρευε.

3-troxaio-opel-corsa-ford-mondeo

Το σοκ για τον ιδιοκτήτη του Ford Mondeo πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς ξύπνησε από τον θόρυβο, βγήκε από το σπίτι του και αντίκρισε ένα άλλο αυτοκίνητο να είναι πάνω στο δικό του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...