AIXAM: Διαθέσιμα για test-drive τα minicars που δεν χρειάζονται δίπλωμα οδήγησης

Η Automotivo φέρνει στην Ελλάδα τον ηγέτη της μικροκινητικότητας

  • -
  • -

Η Automotivo, πάντα αφοσιωμένη στο να προσφέρει το καλύτερο σε αυτοκινητικές εμπειρίες, φέρνει στην Ελλάδα τον ηγέτη της μικροκινητικότητας. Η Micromotivo του Ομίλου Εταιρειών Τρομπούκη ξεκίνησε τη συνεργασία της ως αποκλειστικός εισαγωγέας της AIXAM στην Ελλάδα, η οποία κατέχει πρώτη θέση στην Ευρώπη στα τετράκυκλα οχήματα ασφαλούς ταχύτητας (L6) και θα δώσει μια νέα μορφή στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Δείτε ακόμη: Η Μicrolino στην Ελλάδα - Τιμές

Η AIXAM χαρακτηρίζεται από γαλλική φινέτσα και ιαπωνική αξιοπιστία και παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, καινοτομίας, αποδοτικότητας και ασφάλειας, όλα συσκευασμένα σε ένα μικρό πακέτο και διαθέσιμα ακόμα και σε άτομα χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Τα minicars της AIXAM έχουν σχεδιαστεί με προηγμένη τεχνολογία και φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Το compact μέγεθός των minicars της AIXAM τα καθιστά ιδανικά για τη μετακίνηση στην πόλη.

Επιπλέον, προσφέρονται με σειρά επιλογών εξατομίκευσης, με το καθένα να διαφοροποιείται ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή. Τα minicars της ΑΙΧΑΜ είναι διαθέσιμα για test drive στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε Χαλάνδρι και Γέρακα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...