Πότε έρχεται Ελλάδα το νέο Opel Rocks; Το οδηγείς από 16 χρονών

Στην Ελλάδα έρχεται πολύ σύντομα το Opel Rocks, το οποίο θα είναι το μικρότερο μοντέλο της γερμανικής μάρκας, με το οποίο θα μπει στον χώρο των microcars και της μικροκινητικότητας.

  • -
  • -

Το Opel Rocks Electric, το μικρό ηλεκτρικό όχημα πόλης, έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική ιστοσελίδα της γερμανικής μάρκας, σηματοδοτώντας την επικείμενη άφιξή του στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GOCAR, το Rocks Electric θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φέρνοντας μια νέα πρόταση στον χώρο των αστικών μετακινήσεων.

Η τιμή του Opel Rocks Electric παραμένει άγνωστη προς το παρόν. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση του με το Citroen Ami, είναι αρκετά ασφαλές να θεωρήσουμε ότι θα κινηθεί σε παρόμοια επίπεδα με το γαλλικό microcar.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c6d2c4bedbbf6e447812c98d64cb5e87.jpg

Φυσικά, η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως τον εξοπλισμό και τις διαθέσιμες εκδόσεις. Προς το παρόν, η Opel δεν έχει δώσει λεπτομερή στοιχεία για τις εκδόσεις του Rocks Electric που θα προσφέρονται στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμα: Opel Rocks Electric-e Kargo: Χώρος 400 lt σε 2,4 m μήκους

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Opel Rocks Electric

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Opel Rocks Electric είναι ένα τετράτροχο όχημα με ηλεκτροκινητήρα 6 kW (8 ίπποι). Έχει αυτονομία έως 75 km και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 km/h. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του (μήκος 2,41 m, πλάτος 1,39 m, ύψος 1,52 m) και τον κύκλο στροφής με ακτίνα 3,6 m, το Opel Rocks Electric είναι ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8a9a075193d25bd1bdb28e440674a93f.jpg

Επιπλέον, το Opel Rocks Electric προσφέρει μια σειρά από στοιχεία εξοπλισμού όπως θέρμανση, ηχοσύστημα, Bluetooth και θύρα USB. Με την άφιξή του στην Ελλάδα, το Opel Rocks Electric έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών οχημάτων (microcars), προσφέροντας μια προσιτή και πρακτική λύση για τις μετακινήσεις στην πόλη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...