Ο Lewis Hamilton οδηγεί στο χώμα την νέα Mercedes-AMG GT [Video]

Ένα μέρος που δεν περιμέναμε να δούμε το νέο sportscar της Mercedes-Benz, με τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1 πίσω από το τιμόνι.

  • -
  • -

Στα μέσα του 2016, η Mercedes-Benz ζήτησε από τον Lewis Hamilton να προωθήσει την αποκάλυψη της -καινούργιας τότε- AMG GT-R kai τώρα o 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 επιστρέφει για να αναδείξει την δεύτερη γενιά. Ο αντίπαλος της Porsche 911 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί έναν twin-turbo V8, ενώ πλέον βλέπουμε να έχει δύο έξτρα θέσεις και κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Το δεύτερο μάλλον αποδείχθηκε πιο χρήσιμο στην σύντομη… χωμάτινη βόλτα που έκανε ο Βρετανός με το νέο μοντέλο.

Σε περίπτωση που είστε περίεργοι τώρα, άτομα με ύψος έως 1,5 μέτρο μπορούν να καθίσουν στα πίσω καθίσματα. Στο δελτίο τύπου της γερμανικής μάρκας μάλιστα αναφέρεται ότι τα δύο επιπλέον καθίσματα θα είναι προαιρετικό χαρακτηριστικό, οπότε όσοι δεν χρειάζονται την επιπλέον πρακτικότητα θα μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητο ως διθέσιο.

Μπορεί κάποιο σχόλιο σχετικά με την οδηγική εμπειρία της νέας GT να μην έγινε από τον οδηγό της F1, αλλά το μοναδικό που ακούσαμε να λέει πριν βρεθεί πίσω από το τιμόνι είναι το πόσο εντυπωσιακή είναι εμφανισιακά και ότι η νέα γενιά σίγουρα θα είναι πιο πρακτική χάρη στην προσθήκη των δύο πίσω καθισμάτων.

Δείτε ακόμη: Ford Mustang GTD: Στο στόχαστρο οι 911 GT2 RS και AMG Black Series!

Πατήστε στο video που ακολουθεί για να δείτε το σημείο που περιέχει τόσο την νέα AMG GT αλλά και τον Βρετανό οδηγό, ενώ αν καθίσετε να το παρακολουθήσετε θα μάθετε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο sportscar. Εάν πάλι θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για την νέα Mercedes-Benz AMG GT, πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...