Top 10 Μοντέλα 14-20 Αυγούστου

Τα πάνω κάτω κυριολεκτικά ήρθαν στο εβδομαδιαίο Top 10, με τον συχνό θαμώνα της πρώτης θέσης να έχει φτάσει στο νούμερο 10. Ποιο μοντέλο λοιπόν βρέθηκε στην κορυφή;

  • -
  • -

Ένα διαφορετικό Top 10 μας επιφύλασσε αυτή η εβδομάδα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις. Ανακατατάξεις, μοντέλα με αδιαμφησβήτητη απήχηση έχουν κατρακυλήσει στο τέλος της λίστας και τα αυτοκίνητα πόλης γνωρίζουν μία εντυπωσιακή άνοδο στην δημοτικότητα τους.

Ξεκινάμε λοιπόν με το KIA Picanto, το αυτοκίνητο πόλης της κορεατικής μάρκας το οποίο κέρδισε το ενδιαφέρον σας και μαζί την πρώτη θέση του Top 10. Πίσω του ένας ανταγωνιστής του, το Suzuki Ignis, ενώ το βάθρο συμπληρώνει η τελευταία γενιά του supermini της Skoda, το νέο Fabia. Στο νούμερο 4 έχουμε ακόμη ένα μοντέλο της μικρής κατηγορίας, το Toyota Aygo X, ενώ την πρώτη 5άδα κλείνει το φθηνότερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς σήμερα, το Fiat Panda.

Από εκεί, το Suzuki Swift βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ το supermini Seat Ibiza το ακολουθεί καταπόδας. Στην συνέχεια ακόμη ένα μέλος της «αστικής» παρέας, το Fiat 500 βρίσκεται στο νούμερο 8, με το Volkswagen Up! στο νούμερο 9.  Τέλος, προς έκπληξη όλων μας, το B-SUV που είχε κατοχυρώσει την πρώτη θέση της λίστας εδώ και μήνες, το Toyota Yaris Cross, είναι και το μοντέλο που κλείνει το Top 10 αυτής της εβδομάδας.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...