Φλέγεται βυτιοφόρο 7 τόνων υγραερίου στην Αθηνών-Κορίνθου – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Το βυτιοφόρο με τους 7,2 τόνους υγραερίου κίνησης συνεχίζει να φλέγεται καθώς έχει παρατηρηθεί διαρροή η οποία δεν έχει εντοπισθεί ακόμη.

  • -
  • -

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα βυτιοφόρο που μεταφέρει 7,2 τόνους υγραερίου κίνησης σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο 46ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Πάτρα. Οι πιο πρόσφατες αναφορές μιλούν για περιορισμό της φωτιάς, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή, με τις αρχές να προσπαθούν να την εντοπίσουν με θερμική κάμερα.

Το σώμα της πυροσβεστικής που βρίσκεται στο σημείο προχώρησε σε διαβροχή διατηρώντας μία απόσταση ασφαλείας, με την γυμνή φλόγα να έχει περιορισθεί. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Η πληροφορίες θέλουν την φωτιά να έχει μεταδοθεί από τον χώρο της καμπίνας του οδηγού. Ο ίδιος ο οδηγός κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο χωρίς να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Η τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας της εθνικής και στα δύο ρεύματα, ενώ αρχικά γινόταν εκτροπή των οχημάτων από την παλιά εθνική οδό, αλλά στην συνέχεια διακόπηκε η διέλευση και από εκεί.

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού;

Η αρχική ανακοίνωση του αυτοκινητόδρομου είχε ως εξής:

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Προ ολίγον λεπτών όμως νέα ανακοίνωση ανέφερε την διακοπή της κυκλοφορίας και από την ΠΕΟ. Πιο συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει:

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο. Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος και στα δύο ρεύματα στην περιοχή, αλλά και η ΠΕΟ με εντολή της Πυροσβεστικής.

Αναστροφή των οχημάτων γίνεται σε Ελευσίνα και Ισθμό.

Πηγή video: debater3451
Πηγή φωτογραφίας: Πυρκαγιά Ενημέρωση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...