Προσοχή: Κλείνει η Εθνική Αθηνών Θεσσαλονίκης - Δείτε που και για πόσο

Με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η κυκλοφορία θα διακοπεί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Σήραγγας Κατερίνης, με τους οδηγούς να βγαίνουν σε παράκαμψη από την Παλαιά Εθνική.

  • -
  • -

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, από τις 00:00 τα μεσάνυχτα έως και τις 05:00 το πρωί, με διακοπή κυκλοφορίας στον κεντρικό οδικό άξονα και παράκαμψη από την Παλαιά Εθνική Οδό. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται από τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης στο 438ο χιλιόμετρο, θα συνεχίζουν από τον παλιό δρόμο και άλλες τοπικές, δημοτικές οδούς και θα εισέρχονται εκ νέου από τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης στο 434ο χιλιόμετρο. Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις αφορούν αποκλειστικά τα οχήματα με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

Προσοχή για όσους επιστρέφουν

Όσοι οδηγοί επιλέξουν τις βραδινές ώρες προκειμένου να ταξιδέψουν με λιγότερη κίνηση προς Αθήνα, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού που παραδίδεται ως παράκαμψη της σήραγγας Κατερίνης. Φυσικά, οι υπεύθυνοι θα έχουν τοποθετήσει ειδική σήμανση που θα υποδεικνύει την κατεύθυνση της κυκλοφορίας, αλλά και τη διαδρομή, για τους οδηγούς που δεν γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη περιοχή.

Δείτε ακόμη: Ανάποδα στην Εγνατία Οδό - Καρφιά θα ρίχνει η Αστυνομία

Παράλληλα, θα ενημερώνονται για την εκτροπή κυκλοφορίας αρκετά χιλιόμετρα πριν, ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να κινούνται με τα νόμιμα όρια ταχύτητας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας, προκειμένου τα έκτακτα μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να λειτουργήσουν δίχως προβλήματα και ενδεχομένως, ατυχήματα. Κατά τα λοιπά, εκτός της μικρής παράκαμψης, δεν υπάρχει κάποιο άλλο νέο σχετικά με την κυκλοφορία της Εθνικής προς Αθήνα, οπότε αυτή θα πραγματοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γινόταν μέχρι σήμερα. Από τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής, 18 Αυγούστου και μετά, η κυκλοφορία στην περιοχή θα έχει αποκατασταθεί και οι οδηγοί δεν θα αναγκάζονται σε παράκαμψη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...