Top 10 Μοντέλα 7-13 Αυγούστου

Top 10 Μοντέλα 7-13 Αυγούστου

Πρόκειται για τη λίστα των αναγνωστών του GOCAR, δηλαδή αυτή την οποία διαμορφώνετε εσείς με βάση το ενδιαφέρον που δείχνετε σε κάθε μοντέλο. Τι έγινε αυτήν την εβδομάδα;

  • -
  • -

Οι γνωστοί άγνωστοι διαμορφώνουν το Top 10 και αυτής της εβδομάδας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις. Κάτι που δείχνει την τεράστια απήχηση που έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ή οποία μάλιστα δεν δείχνει σημάδια κόπωσης.

Ξεκινάμε λοιπόν με το ένα και μοναδικό B-SUV της Toyota, το Yaris Cross να είναι φυσικά αυτό που έχει κλειδώσει την πρώτη θέση. Πίσω του, επίσης σταθερός διεκδικητής, το Suzuki Vitara, ενώ στο τρίτο σκαλί έχουμε το λιλιπούτειο Kia Picanto. Στην 4η θέση βρίσκεται ακόμη ένα B-SUV, το Peugeot 2008, επίσης ένα μέλος του B-SUV segment με τεράστια απήχηση. Την πρώτη πεντάδα κλείνει το Suzuki Ignis.

Πιο κάτω έρχεται το Skoda Fabia, ενώ στο νούμερο 7 το άκρως επιτυχημένο Toyota Yaris. Περνάμε τώρα στην τελευταία τριάδα, με το Suzuki S-Cross να βρίσκεται στην θέση 8, το Toyota Corolla Cross στο 9 και η BMW X1 ολοκληρώνει το Top 10 της εβδομάδας που πέρασε.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...