Top 10 Μοντέλα 31 Ιουλίου-6 Αυγούστου

Top 10 Μοντέλα 31 Ιουλίου-6 Αυγούστου

Τα Top 10 Μοντέλα είναι η λίστα των αναγνωστών του GOCAR, δηλαδή αυτή η οποία διαμορφώνετε εσείς με βάση το ενδιαφέρον που δείχνετε σε κάθε μοντέλο. Τι έγινε αυτήν την εβδομάδα;

  • -
  • -

Σταθερότητα στην κορυφή και ανακατατάξεις πιο χαμηλά περιλαμβάνει η λίστα των 10 κορυφαίων μοντέλων αυτής της εβδομάδας, με τις τέσσερις πρώτες θέσεις να μένουν απαράλλαχτες. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι ορισμένα μοντέλα κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Στην πρώτη θέση, βέβαια, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο μοντέλο από το Toyota Yaris Cross το οποίο έχει κάνει κατάληψη στην κορυφή και δεν δείχνει διάθεση να φύγει από εκεί. Σταθερή αξία είναι και το Suzuki Vitara που βρίσκεται στη δεύτερη θέση για πολλοστή σερί εβδομάδα, ενώ το Toyota Yaris καταφέρνει να διακριθεί στον κόσμο των SUV και των crossover, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ούτε το Kia Picanto άλλαξε θέση, συνεχίζοντας να φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Για να συναντήσουμε την πρώτη αλλαγή πρέπει να φτάσουμε στη θέση νούμερο πέντε, όπου βρίσκεται το Suzuki Ignis.

Το δεύτερο μισό της δεκάδας ξεκινάει με το Suzuki S-Cross, με τη Skoda Fabia να είναι έβδομη. Στη θέση νούμερο οχτώ είναι η Toyota Corolla Cross, με την BMW X1 λίγο πριν το τέλος και το Mazda CX-30 κλείνει την δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...