Ηλεκτρικό crossover με τιμή κάτω από 21.500 € - Ποιο είναι;

Έχοντας σχεδόν μηδενικό κόστος μετακίνησης, αλλά και σχετικά προσιτή τιμή αγοράς, το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να λύσει τα χέρια πολλών που ζητούν ένα τίμιο αυτοκίνητο πόλης!

  • -
  • -

Είναι γεγονός ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κοστίζουν αρκετά για τους περισσότερους αγοραστές αυτή τη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι συνοδεύονται με επιδότηση 8.000 € από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», η τελική τιμή τους προβληματίζει τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι συνήθως ζητούν μια πιο προσιτή λύση. Αυτή ακριβώς τη θέση στην αγορά ήρθε για να διεκδικήσει το αυτοκίνητο που παρουσιάζουμε τώρα, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται κάποιος στην καθημερινότητά του, δίχως να ζητά παράλογα υψηλό αντάλλαγμα.

Τίμιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, όλα τα «βασικά» στοιχεία στο standard πακέτο και καμία ουσιαστική έλλειψη, όπως για παράδειγμα το air condition, αερόσακους και ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που διαθέτει, δεν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις επιδόσεις, καθώς με 65 ίππους, καταφέρνει απλώς να κινείται αξιοπρεπώς. Η άμεσα παρεχόμενη ροπή των 113 Nm, όμως, προσδίδει την απαραίτητη σπιρτάδα, με αρωγό και το χαμηλό βάρος των 1.070 κιλών. Φυσικά, ως αμιγώς ηλεκτρικό, είναι και αποκλειστικά αυτόματο!

Για όσους δεν το έχουν ήδη καταλάβει, αναφερόμαστε στο Dacia Spring, ένα μικρό, αστικό crossover με αυτονομία που αγγίζει έως τα 220 km, ενώ αναδεικνύεται σε πρωταθλητή σε οτιδήποτε αφορά την ευελιξία εντός πόλης. Η τελική ταχύτητά του αγγίζει τα 125 km/h και μπορεί να μεταφέρει έως τέσσερα άτομα με χαρακτηριστική άνεση. Παράλληλα, διαθέτει και έναν χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 290 λίτρων! Η τιμή του ρουμάνικου μοντέλου ορίζεται στις 21.188 €, υπολογίζοντας και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».  

Δείτε πόσο κοστίζει το Dacia Spring σε όλες τις εκδόσεις του, αλλά και ακόμη 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...