Δοκιμάζουμε 5 υβριδικά SUV σε video – Δείτε τι ψηφίσατε!

Με τα υβριδικά SUV να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά και ο νικητής ξεκάθαρος.

  • -
  • -

Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες πασχίζουν καθημερινά να βρουν την μαγική συνταγή που θα τους χαρίσει το αυτοκίνητο που όλοι θα ποθούν. Μπορεί τα ακριβή υλικά να μην έχουν βρεθεί ακόμα, αλλά τουλάχιστον δύο είναι σιγουράκια… SUV χαρακτηριστικά και τουλάχιστον υβριδική ή ηλεκτρική καρδιά. Κάπως έτσι έχουμε καταλήξει με σχεδόν όλες τις εταιρίες να προσφέρουν από 3,4 ή και παραπάνω επιλογές σε SUV.

Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές και τις δοκιμάσαμε σε video. Αφού τις είδατε στις οθόνες του GOCAR, σας ζητήσαμε να επιλέξετε αυτή που σας κέρδισε. Όλες με SUV στοιχεία και όλες μέλη της υβριδικής κατηγορίας. Ποιο μοντέλο αναδείχθηκε νικητής;

Πρώτo με διαφορά το Toyota Corolla Cross

Με μία εμφατική νίκη και σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό ακόμη κι από την δεύτερη θέση, το Toyota Corolla Cross απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο αγαπητά είναι τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας στο ελληνικό κοινό. Στην συνέχεια ακολουθεί η ολοκαίνουργια γενιά του Hyundai Kona, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το S-Cross Strong Hybrid της Suzuki.

Τέλος, πολύ κοντά μεταξύ τους βρέθηκαν τα Jeep Compass και Kia Niro, τα οποία έκλεισαν και την 5άδα.

Η αναλυτική βαθμολογία ήταν η εξής:

  • Toyota Corolla Cross – 39%
  • Hyundai Kona – 20%
  • Suzuki S-Cross – 16%
  • Jeep Compass – 13%
  • Kia Niro – 12%

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ.

*Τα ποσοστά ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...