Νέο video: Δοκιμάζουμε το Kia XCeed 1.5T 160PS 7DCT

Με ανανεωμένο αέρα και νέα έκδοση GT-Line έρχεται το υβριδικό crossover της Kia, διατηρώντας ψηλά το ενδιαφέρον των αγοραστών.

  • -
  • -

Το Kia XCeed από την πρώτη του παρουσίαση μέχρι και σήμερα, διεκδικεί τον τίτλο του πιο ενδιαφέροντος μοντέλου στην γκάμα της μάρκας. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά η σημερινή αγορά σε ένα εντυπωσιακό και άκρως ανταγωνιστικό πακέτο το οποίο φυσικά και δεν περνά απαρατήρητο από το κοινό. Στην ανανεωμένη του εκδοχή έρχεται για να διατηρήσει τα φώτα πάνω του, με φρέσκια σχεδίαση και φυσικά την πλήρη γκάμα κινητήρων συνόλων.

Διαβάστε και την αναλυτική γραπτή δοκιμή του Kia XCeed

Το XCeed συνδυάζει τις αρετές ενός χάτσμπακ και ενός crossover, σε ένα ελκυστικό σχεδιαστικό πακέτο που ξεχωρίζει με τη μοναδικότητα του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρειάστηκε να διαφοροποιηθεί δραστικά από τον προκάτοχο του για να τραβήξει την προσοχή κοινού και κριτικών. Δείτε στο video την δοκιμή της έκδοσης GT Line με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα των 160 ίππων συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και ήπια υβριδική τεχνολογία 48V.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...