Νέος τιμοκατάλογος Audi: Ποιες τιμές ανέβηκαν, ποιες έπεσαν;

Το νέο της τιμοκατάλογο μόλις δημοσίευσε η ελληνική αντιπροσωπεία, με μικρές αλλά και μεγάλες διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται σε διάφορα μοντέλα της γκάμας.

  • -
  • -

Με ισχύ από τις 10 του τρέχοντος μήνα, ο νέος τιμοκατάλογος της Audi βρίσκεται και επίσημα αναρτημένος πλέον στην ιστοσελίδα της μάρκας. Σε αυτόν εκτός από μικρές ανατιμήσεις που συναντάμε σε μοντέλα, σημαντικότερη ίσως διαφοροποίηση αποτελεί η βασική έκδοση του δημοφιλούς μεσαίου SUV, Q3 Sportback. Το coupe crossover των Γερμανών σύμφωνα με την νέα λίστα άφησε πίσω την βασική χειροκίνητο έκδοση και πλέον ξεκινά από την έκδοση 35 TFSI S tronic με το αυτόματο κιβώτιο. Αυτό σημαίνει πως ανέβηκε σημαντικά και η τιμή εκκίνησης του μοντέλου καθώς η χειροκίνητη έκδοση κόστιζε 37.900 €, ενώ η βασική πλέον αυτόματη έκδοση ξεκινά από 41.900 €.

q3

Ποιο μοντέλο έγινε φθηνότερο;

Ακόμη μία αξιοσημείωτη αλλαγή, αποτελεί και κάτι που δεν συναντάμε συχνά πλέον σε νέους τιμοκαταλόγους. Με ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία να έχει σχεδόν δεδομένη την ανατίμηση προς τα πάνω με κάθε νέο τιμοκατάλογο που εκδίδει, η εμφάνιση ενός μοντέλου με χαμηλότερη τιμή σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αναφερόμαστε στην crossover έκδοση του supermini A1 allstreet, η οποία μπορεί να ακρίβυνε στην βασική της μορφή 35 TFSI κατά 200 €, αλλά στην αυτόματη εκδοχή της με το κιβώτιο S tronic πλέον προσφέρεται με τιμή 28.900 €, δηλαδή 200 € λιγότερα από πριν.

Δείτε ακόμη: Video-Δοκιμή Audi Q8 e-tron 55: Το πολυτελές ηλεκτρικό SUV!

Στον υπόλοιπο τιμοκατάλογο δεν παρατηρείται κάποια σημαντική αλλαγή, με μικρές διαφοροποιήσεις μερικών εκατοντάδων ευρώ σε διάφορα μοντέλα. Δείτε εδώ ολόκληρο τον νέο τιμοκατάλογο της Audi.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...