Νέο Peugeot E-3008: Οι πρώτες εικόνες του νέου SUV

Η Peugeot αποκάλυψε με ελαφρύ καμουφλάζ το νέο 3008, το οποίο φαίνεται ότι γίνεται ένα crossover με γραμμή fastback.

  • -
  • -

Το νέο Peugeot E-3008 βρίσκεται προ των πυλών και σύντομα θα ξεκινήσει τις δοκιμές στο δρόμο πριν αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στο κοινό φέτος το Σεπτέμβριο. Η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από εικόνες του αυτοκινήτου, το οποίο ναι μεν είναι καμουφλαρισμένο, αλλά εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε τη διαφοροποίηση στη σχεδίαση του αμαξώματος.

Η νεότερη γενιά μοιάζει να υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το 408, με τη σιλουέτα του αμαξώματος να παραπέμπει σε fastback, με χαρακτηριστικό την έντονη κλίση της οροφής. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι τότε το κοινό θα έχει ενεργό ρόλο στην προώθηση του!

Δείτε ακόμη: Peugeot 2008 - Η πιο κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσεις είναι τώρα!

Βλέπετε, η Peugeot έχει ξεκινήσει το #CAMOCATCH Challenge! Με δεδομένο το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί στους δρόμους, η γαλλική εταιρεία παρακινεί τον κόσμο να το φωτογραφίσει σε περίπτωση που το εντοπίσει στο δρόμο! Τα αυτοκίνητα θα έχουν τρία διαφορετικά καμουφλάζ, τα οποία προέκυψαν μετά από ψηφοφορία του κοινού. Όσοι τα φωτογραφίσουν και αναρτήσουν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα hashtag #CAMOCATCH και @PEUGEOT, θα συμπεριληφθούν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν έξι νικητές. Αυτοί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αποκάλυψη του νέου E-3008, αλλά και να το οδηγήσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...