Peugeot 2008: Η πιο κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσεις είναι τώρα!

Η κορυφαία τεχνολογία, ο εξοπλισμός, το design και οι χώροι που προσφέρει το SUV της Peugeot είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να το δεις από κοντά.

  • -
  • -

Με σχεδόν 1.200.000 πωλήσεις στην προηγούμενη του γενιά, το Peugeot 2008 ήταν ξεκάθαρο πως είχε όλα τα εφόδια για να κερδίσει την καρδιά του κοινού. Η σημερινή του γενιά το έχει καταφέρει αυτό και με το παραπάνω, χαρίζοντας στους αγοραστές για πρώτη φορά μία premium επιλογή στην B-SUV κατηγορία. μία εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά τους περιμένει!

Έχοντας στο DNA του την φιλοσοφία της Peugeot που έκανε μοντέλα όπως το 3008 να συναρπάσουν, το νέο 2008 καταφέρνει να ξεχωρίσει και να σαρώσει τα βραβεία χάρη σε εφόδια όπως η μοντέρνα και στιλάτη σχεδίαση, οι προηγμένες τεχνολογίες, και τα αποδοτικά κινητήρια σύνολα σε βενζίνη, diesel αλλά και ηλεκτρικό. Σε αυτά, έρχονται να προστεθούν τώρα τα εμπορικά πλεονεκτήματα της άμεσης παράδοσης και της εγγύησης τιμής, ενώ όσοι τυχεροί προλάβουν και επισκεφθούν άμεσα μία αντιπροσωπεία Peugeot, μία εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά τους περιμένει!2

Με αμέτρητες πρωτιές σε βραβεία και πωλήσεις

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της επιτυχίας του Peugeot 2008 είναι η τεράστια συλλογή βραβείων που έχει συλλέξει από την ημέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Τόσο αυτό, όσο και το μικρό του αδερφάκι, το 208, συνεχίζουν να κυριαρχούν. Μόλις μερικά από τα επιτεύγματα της πιο ολοκληρωμένης και premium επιλογής της B-SUV κατηγορίας αποτελούν τίτλοι όπως «Καλύτερο Ηλεκτρικό Compact SUV» από το EcoCar, «Καλύτερο Crossover» στα Electric Awards του TopGear ή το βραβείο σχεδιασμού στα Red Dot Awards.

Αντίστοιχα επιτυχημένη είναι και η εμπορική πορεία του μοντέλου, έχοντας κατακτήσει ουκ ολίγες φορές την κορυφή των πωλήσεων τόσο σε εγχώριο επίπεδο, όσο και σε ευρωπαϊκό. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για πρωτιές που αφορούν αποκλειστικά την κατηγορία των SUV, αλλά το σύνολο της αγοράς γενικότερα.

3

Με τα κορυφαία χαρακτηριστικά μίας ολοκληρωμένης επιλογής

Με τις ρευστές και στιβαρές γραμμές του, το Peugeot 2008 χαρίζει μία ισχυρή και μοντέρνα εικόνα. Η εντυπωσιακή μπροστινή μάσκα, το οριζόντιο καπό και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος ενισχύουν την εκλεπτυσμένη και SUV πλευρά του χαρακτήρα του. Στο πίσω μέρος, η αεροτομή, η γυαλιστερή μαύρη λωρίδα που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα και η χρωμιωμένη εξάτμιση επιβεβαιώνουν τη σπορ αλλά παράλληλα ποιοτική φιλοσοφία την οποία πρεσβεύει.

Η εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση συνεχίζεται στη μοντέρνα καμπίνα όπου ξεχωρίζει ο μοναδικός πίνακας οργάνων τρισδιάστατης απεικόνισης (3D i-cockpit) των 10 ιντσών. Οι πληροφορίες εμφανίζονται πιο κοντά ή πιο μακριά από τον οδηγό, ανάλογα με το πόσο επείγουσα είναι η πληροφορία, μειώνοντας έτσι κατά μισό περίπου δευτερόλεπτο το χρόνο αντίδρασής του. Έως 10 ιντσών μπορεί να είναι και η οθόνη που βρίσκουμε στην κονσόλα σε ρόλο infotainment. Η φουτουριστική εικόνα αλλά και η επιλογή των υλικών δείχνουν με τον τρόπο τους γιατί το 2008 ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανταγωνιστές του, χαρίζοντας σε οδηγό και επιβάτες μία πολυτελή αίσθηση που λείπει από τις υπόλοιπες επιλογές του segment.

4

Συνδυάζοντας τώρα όλα τα παραπάνω, με ένα συμπαγές μεν σύνολο που καταφέρνει να τοποθετήσει το 2008 εντός της B-SUV κατηγορίας, αλλά με αρκετούς χώρους για να φιλοξενηθεί εύκολα μία οικογένεια, το γαλλικό SUV γίνεται η χρυσή τομή. Ακόμη και στην ηλεκτρική του έκδοση, η μεγάλη μπαταρία δεν επηρεάζει το πορτμπαγκάζ που φτάνει τα 405 lt, ούτε τον χώρο πίσω επιβατών που είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία.

Και σε περίπτωση που νομίζετε πως πρόκειται για ακόμη ένα crossover που «φοβάται» το χώμα και την εξερεύνηση, τεχνολογίες όπως το Advanced Grip Control έρχονται για να σας διαψεύσουν. Χάρη στην εν λόγω τεχνολογία, ο οδηγός έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει την ικανότητα πρόσφυσης του 2008 σε κάθε τύπο οδοστρώματος, επιλέγοντας μία από τις 4 διαφορετικές λειτουργίες: Standard, άμμος, λάσπη και χιόνι. Επιπλέον, το Hill Assist Descent Control επιτρέπει η κατάβαση σε κατηφόρες με έντονη κλίση να γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, καθώς ο οδηγός έχει τον απόλυτο έλεγχο.

peugeot_2008_adv-11

Κορυφαία χαρακτηριστικά από την βασική κιόλας έκδοση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και η πιο προσιτή έκδοση 1.2 PureTech 100 με το χειροκίνητο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Active Plus, έχει να προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσεις. Με πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, το περίφημο i-Cockpit της Peugeot, οθόνη infotainment 7 ιντσών, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμη, ίσως να είναι και η ιδανική για εσένα. Παράλληλα, το άκρως αποδοτικό 1.200άρι μοτέρ των 100 ίππων καταφέρνει να συνδυάσει την απαραίτητη ισχύ για αξιοπρεπέστατες επιδόσεις με την οικονομία καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων προσφέροντας έτσι κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 5,4 lt/100 km και χαμηλά Τέλη Κυκλοφορίας. Προσθέστε τώρα στα παραπάνω και την πολύ δελεαστική τιμή που θα ανακαλύψετε αν επισκεφθείτε την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Peugeot, κι έχετε το ιδανικό crossover που πάντα θέλατε.

Περνώντας στην υπόλοιπη γκάμα, το γαλλικό SUV είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που μπορούν να προσφέρουν ένα τόσο μεγάλο εύρος κινητήριων συνόλων. Εκτός από τα αποδοτικά σύνολα βενζίνης τα οποία φτάνουν τους 130 ίππους και συνδυάζονται με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, η γκάμα του 2008 περιέχει και άκρως οικονομικές επιλογές πετρελαίου απόδοσης 130 ίππων που χρησιμοποιούν αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων για κορυφαία άνεση στα μεγάλα ταξίδια. Παράλληλα, με κατανάλωση μόλις 4,4 lt/100 km, το 2008 1.5 BlueHDi γίνεται ο ιδανικός σύντροφος για όσους θέλουν να διανύσουν χιλιάδες εκδρομικά χιλιόμετρα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Στις επιλογές υπάρχει και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση e-2008. Οι χώροι, η πρακτικότητα και ο περιπετειώδης χαρακτήρας ενός κορυφαίου SUV, στο e-2008 συνδυάζονται ιδανικά με τις αρετές ενός ηλεκτρικού οχήματος. Η μεγάλη μπαταρία εξασφαλίζει υψηλή αυτονομία που αγγίζει τα 320 km (σε WLTP). Μάλιστα, μέσω της εφαρμογής MyPeugeot είναι δυνατός ο προγραμματισμός φόρτισης της μπαταρίας σε συγκεκριμένη ώρα.

back

Ετοιμοπαράδοτο και με εγγύηση τιμής

Με τους χρόνους παράδοσης να αποτελούν ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό την αυτοκινητοβιομηχανία, η Peugeot απαντά με άμεση παράδοση για το best-seller B-SUV της έχοντας έναν πλούσιο στόλο ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων με διάφορα επίπεδα εξοπλισμού.

Τέλος, ακόμη και για όποιον δεν επιλέξει κάποιο από τα υπάρχοντα αυτοκίνητα, το 2008 διατίθεται με εγγύηση τιμής. Έτσι, εξαφανίζεται η αβεβαιότητα και το άγχος που συνοδεύει την παραγγελία ενός νέου αυτοκινήτου σήμερα, αφού η Peugeot εγγυάται ότι η τελική τιμή αγοράς θα έχει παραμείνει ίδια όταν θα παίρνετε το κλειδί στα χέρια σας.

5

Το Peugeot 2008 αποτελεί την απόλυτη premium πρόταση στα B-SUV. Εάν θέλετε λοιπόν μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες και παράλληλα να αποφύγετε το άγχος του κόστους ή ακόμη και την αναμονή παράδοσης του επόμενου σας SUV, αυτή είναι η ευκαιρία.

Διαμορφώστε εδώ το δικό σας 2008 ή επισκεφθείτε σήμερα την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Peugeot, για να το γνωρίσετε από κοντά!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

Advertisement
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...