Video: Πώς κατασκευάζονται τα κορυφαία μοντέλα της BMW

Δες το video για να καταλάβεις πως δημιουργούνται από το μηδέν τα μοντέλα της βαυαρικής μάρκας… κι όχι μόνο.

  • -
  • -

Η BMW, μία από τις πιο αγαπητές μάρκες της παγκόσμιας αγοράς, έχει κατασκευάσει μερικά από τα συναρπαστικότερα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Άλλωστε, είναι γνωστή και ως η πιο οδηγοκεντρική μάρκα της γερμανικής τριπλέτας, μαζί με τις Mercedes-Benz και Audi. Πώς κατασκευάζονται, λοιπόν, τα μοντέλα της. Ποια είναι η διαδικασία που συνδυάζει χιλιάδες μικρά και μεγάλα κομμάτια ώστε στο τέλος να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο;

Αν και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά την σχετική διαδικασία χάρη στην περσινή μας επίσκεψη στο εργοστάσιο της BMW, βρήκαμε την ευκαιρία να «φρεσκάρουμε» την μνήμη μας χάρη στο νέο video από το κανάλι FRAME στο YouTube, το οποίο δείχνει την πλήρη διαδικασία παραγωγής των BMW Σειρά 4 και i4. Τα δύο μεσαία μοντέλα των Βαυαρών κατασκευάζονται στην μονάδα του Dingolfing, η οποία είναι μάλιστα και η μεγαλύτερη του BMW Group στην Ευρώπη.

Παρακολουθήστε το video και δείτε όλη την ανόθευτη διαδικασία παραγωγής, χωρίς σχολιασμό ή μουσική και σε λίγο θα νομίζεται πως βρίσκεστε κι εσείς εκεί.

Εάν πάλι θέλετε κάτι ακόμη πιο περιγραφικό και με μία πιο πολυτελή προσθήκη που ακούει στο όνομα Rolls-Royce, τότε πατήστε να δείτε το video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...