Απολαυστικά drift στο νέο Mission Impossible με BMW 5 και... FIAT 500 [video]

Ο Tom Cruise επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Ethan Hunt για τη νέα ταινία Mission Impossible: Dead Reckoning, και αυτό είναι το εντυπωσιακό trailer της.

  • -
  • -

Το σκηνικό του Mission Impossible μεταφέρεται αυτή τη φορά στους ιστορικούς δρόμους της Ρώμης, όπου ο Ethan κι η Grace (Hayley Atwell) προσπαθούν να ξεφύγουν από την αστυνομία και τον εχθρό. O Tom Cruise καλείται να τρέχει και να ντριφτάρει με μία BMW Σειρά 5, κάτι που είχε ήδη γίνει γνωστό, την ώρα που το αριστερό του χέρι είναι δεμένο με χειροπέδες με αυτό της συμπρωταγωνίστριάς του.

Σύμφωνα με τον Wade Eastwood, υπεύθυνο για τα stunts της ταινίας, ο Cruise κάνει ξανά όλα τα stunts μόνος του, μόνο που αυτή τη φορά είναι πολύ πιο δύσκολα. Ο ηθοποιός κάνει ντριφτ με τις πόρτες του οχήματος να λείπουν, καταφέρνοντας να διαφύγει, πριν παρατήσει την BMW για ένα άλλο αυτοκίνητο, με τη δεύτερη φάση της καταδίωξης να ξεκινά. Πρόκειται για ένα κλασικό FIAT 500, το οποίο δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα γυρίσματα, αφού «ήταν πολύ απρόβλεπτο κι έκανε του κεφαλιού του», όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie. Επίσης, στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει αφαιρεθεί ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό.

Δείτε επίσης: Μυστικός πράκτορας με Porsche Mission E Concept

Ο 60χρονος πλέον Tom Cruise τόνισε πως γι’ αυτόν είναι σημαντικό να προκαλέσουν μέσα από την ταινία τον ενθουσιασμό στο κοινό, γι’ αυτό και όλα τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι αληθινά.

Η επίσημη πρεμιέρα του Mission Impossible: Dead Reckoning θα γίνει στις 12 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα καταφτάσει στις αίθουσες μία μέρα αργότερα, στις 13 Ιουλίου.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...